- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #30.261
Selam kizlar ,2gundur evde degiliz bugunde donmuycez sanirim cok trafik oluyor okullarda tatil olunca isyerine yakin bir yere gectik, yarin tartilamam ama cumartesi.tartilirim
Isten ziyade bizim yapılacaklar yogun canim ,jns.Ooo, cok yogun mu o kadar,
Hadi kolay gelsin sana tavsan , cunartesi eksiyle gel
en iyisini yapmışsın canim ,yorgunluk ve stres bendede aclik yapiyorac degilim ama atistirma hissim hic bitmiyor detoks suyu guzel kesiyordu istahimiKendiminkini ayirmasam ben de durmadan yerim. Sabah olcup de koydum bunlari, ama aciktim
Calisiom
Tartıldım da yarına daha çok eksi gelirsem diye düşünmüyor değilimGunaydin kizlar
Dusuk kalorili ekmek aldim kendime bugun, denisiklik olsunekmek yedim hemen wc ye
sedulu tartildin mi
Tartıldım da yarına daha çok eksi gelirsem diye düşünmüyor değilim
Benim canım da bu sıra fasülye kızartması istiyor çıtır çıtırBen sabitim
yarina demek ki yarim kilo vermem lazim
#challengeaccepted (desem mi demesem mi)
Cocuklarla markete gittik, aksam sunu bunu yiyelim diye seciyorlar tatlilar tuzlular…
usulce sebze reyonuna gittim ve alisverisimi yaptim, yok size pizza minik bocurtler
Benim canım da bu sıra fasülye kızartması istiyor çıtır çıtır
Yap kız pizza ne olacak erken yersen yakarsin sen onu
Ojelere bak yavrumHadi paylaşayımbugün sağlıklı beslenme olmaz çünkü
Gecen hafta 74.9
Bugün 74.5
Fark -400 gr
Kuchisabishii
Eki Görüntüle 3249836
Yemeğini bende çok seviyorum ama bu da değişik mezelik oluyor. Biraz misir unuyla airfryda kizartip üzerine bolca sarimsak limon zeytinyağı salata gibi nefis oluyor.Yok hic bir sey yakamam, rest yapiyom bugun, her tarafim agriyor gene
Aksama karnabahar aldim, yogurtlar yerim mis , sonra da yatis, yata yata vercem yarim kiloyi
Fasulyeyi kizartip ele gune rezil etmeyelim lutfen, guzel guzel domatesle pisirinay benim en sevdigim yemek
Oje delisi biri olduğum için bol bol karışık kullanıyorumOjelere bak yavrum
bazen basasip geliyor istifayiCalisiom
Eve gelincede pertim cikiyor..iki gündür cok erken uyuyor, cocuklar icin vicdan azabi cekiyorum.
Yarin bakarim ilk sayfaya
Eneee benim aklimda 60 kilosun diye kalmissin. Sasirdim tartiyaHadi paylaşayımbugün sağlıklı beslenme olmaz çünkü
Gecen hafta 74.9
Bugün 74.5
Fark -400 gr
Kuchisabishii
Eki Görüntüle 3249836
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?