- 14 Haziran 2019
- 13.367
- 47.168
- 598
Coool sagol canım benim tesekkür ederimmEllerine sağlık canım. Tablo gibi olmuş![]()
Yarışmada başarılar diliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Coool sagol canım benim tesekkür ederimmEllerine sağlık canım. Tablo gibi olmuş![]()
Yarışmada başarılar diliyorum
Elisaamm tesekkürler çiçeğimYaa çiçek bahçesi gibiii renkler sunum efsane olmuşbaşarılar canm ellerine sağlık
![]()
Tabi ki evvam sanada ayırdımEllerine sağlık canım çok güzel olmuşbir tanede ben alabilirmiyim
başarılar
![]()
Yaaa ne var surda kukrim ikimizde moru sevsek senin benim olmasa da mor ikimizin olsaEllerine sağlık çok güzel olmuş canım,yalnız mor benim bakıyorum da her yerde sahipleniyor sun
![]()
Merveeeee valla bi düşünmedim değil buralara napsam acaba diye düşündümde envanterim yetersiz kaldıKeşke o koyduğu şeyin saplarına hep taş yapıştırsaydı. Daha çok senlik olsaydı.![]()
Teşekkür ederim caağnımmGızz anam o neydi
Oww harika olmuş bittim sunuma eline sağlık canım![]()
Elifcimm sagol kuşum teşekkür ediyorumEllerine sağlık canım çok güzel olmuş bol şanslar![]()
Bende varım üçümüzün o zamanTamam ikimizin sahip çıkalım![]()
Tesekkür ederim redgirlcümÇok güzel gozukuyorlarrrr ellerine sağlık
Muzkad hanımmm sen bugğn tatlını yaparsında ben yapamam mı al sanaAman yarabbi tablo gibi olmuş valla bayıldımmmmmellerine sağlık
Ben sana parikoş dedimde ee senin tatlı da kokoşmuş![]()
Bitanecimm teşekkür ederimmPapatyama bak hele kendi gibi tatlıları da.. eline sağlık kuzum çok güzeller
![]()
Keşke be kuzum vallaHemen ayırdımkeske hayaller gercek olsa yakın olsakta getırsem hemen tesekkür ederim canımm
![]()
Aynen canım benimKeşke be kuzum vallaolsun gönüller yakın olsun önemli olan o
![]()
İkimizin yerine katılmış olayım madem ki benBen iyi ki katılmamışım yarışmaya yoksa pişti olurduk kulplarda![]()
Teşekkür ederm canımm kokoş kız bu sizin için süsledim iyiceAllah'ım bu neyyyyy, nişani olan kız gibi![]()