- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
-
- Konu Sahibi Bertie Storyteller
Anladim canim... Illaki bi Indirim olur merak etme.. Beni ekle istersen, Ne zaman aklına bişe takılırsa yazarsınÇook teşekkür ederim şu an ciddi pahalı bakıyorum da belki anneler gunu indirimi falan yakalarm bir de doğuda gorev yapıyorum burda bulmam imkansız mecbur internetten alıcam cok sagolun
6 lt ve 2,5 lt fissler düdüklü tencere aldım. daha önce tefal kullanıyordum( kullanamıyordum demek gerek aslında) sorum şu kitapçıkta temizlikle ilgili şekil a-b demiş ama şekil yok ya da ben göremedim. her pişirmeden sonra kapakta yer alan parçaları söküp yıkamalımıyız ve bu işlemi nasıl yapacağız. 5 saat ıslanmış nohutu 12-13 dakika tuttum hafif diri kalmıştı 1-2 dakika daha tutmam gerekti sanırım ama burda yazılan süreler genelde daha kısa bu fark enden kaynaklanıyor olabilir? ayrıca düdüklüde reçel yapan var mı acaba?
****Wmf perfect eskiden kullandım Wmf de çok severim wmfin en iyi düdüklüsü perfect ultra onun haricinde fissleri daha çok öneririm, buhar boşaltma konusuna gelince güvenle düğmeyi geri çekip buhari bosaltabilirsiniz
Selam canım
Ben fissler blue point ve eski model vitaquick kullandım şimdi vitavit edition kullanıyorum birbirlerinden pek farkları yok pişirme konusunda edition daha gözalıcı sadece ve saatli olması büyük kolaylık... Ben düdüklü tencere manyağıyım tefal acticook ve nutricook da var evimde artı wmf perfect ultra da var normal tencere kullanmıyorum desem yeridir... Herneyse şöyle söyliyim tefal alma fissler mükemmel ve tabi ki wmf müthiş ama wmf türkiyede çok pahalı fissler ona göre daha uygun... Ama fissler de wmf de mükemmel...
Son olarak... Yapabiliyorsan set al çünkü fissler eve gelip te bir kez onunla pişrdinmi eski düdüklünü kapı önüne koyacaksın:)) set alırsan inan pişman olmazsın:))
Başka sorun olursa yaz cevaplarım
Wmf perfect eskiden kullandım Wmf de çok severim wmfin en iyi düdüklüsü perfect ultra onun haricinde fissleri daha çok öneririm, buhar boşaltma konusuna gelince güvenle düğmeyi geri çekip buhari bosaltabilirsiniz
Fisslerin bütün modellerini güvenle kullanabilirsin canım onun için bütçene hangisi uyarsa onu al.. Yalnız sana tavsiyem set alman, ilerde iyi ki set almışım dersin. Hemen alma araştır sürekli, nerde uyguna düşerse o zaman al. Dediğim gibi model önemli değil, Ha benim gibi herşeyi düdüklüde yapıyor olsan ve saatli olması çok işimi görür desen onca modelini kullandıktan sonra karar kıldığım vitavit Edition al derdim. Ben biraz da görüntüsü hoşuma gittiği için onu aldım. Ama sen az kullanacaksın onun için fiyatı uyguna düşen hangisi olursa onu al. Memnun kalacaksın çünkü.. Ve son bir şey kullandıkça birçok yemeği onda yapmaya başlayacaksın
merhaba... her iki markanin da daha yeni degisik bir modeli cikmadi. sadece fissler vitavit Edition modelinin saati digital olarak güncellendi yani uzaktan kumanda edilebilir olarak... bunun disinda bi degisiklik yok önerilerim hala gecerli:)Yazdıklarınızı alıntıladım 2015 te yazılmış. 2016 eylül tarihine göre güncellemek istediğiniz bizimle paylaşabileceğiniz başka bilgi var mı Fishler ve WMF marka ve modelleri hakkında ? Şimdiden çok teşekkürler.
* * * * * * *merhaba... her iki markanin da daha yeni degisik bir modeli cikmadi. sadece fissler vitavit Edition modelinin saati digital olarak güncellendi yani uzaktan kumanda edilebilir olarak... bunun disinda bi degisiklik yok önerilerim hala gecerli:)
fissler bir numara
Yine de fissler evet:)* * * * * * *
Lingen bu sitede fillingtheblanks nikli arkadaş aşağıya alıntılayacağım yazısını 27 ocak 2015 te yazmış. Silit marka düdüklü tencere Türkiye de satılmıyor sanmış, çeyizine Fissler almış. Bilseydim Fissler değil Silit alırdım manasında yazmış. Aşağıya yazısını kopyalıyorum. Bu Silit düdüklü hakkında ne düşünüyorsun. Bu konudaki yorumun benim için önemli. Yazısı şu şekilde : "
ben de çeyizime aldım, daha kullanmadım:) ama setin içinden çıkan da vitavit bluepoint. tencere kısımları aynı yani. kapak kısımları farklı. edition'da sap kısmı tencerenin üzerine göre kıvrıldığı için az yer kaplıyor, quattroların sapları uzun. zaman ayarı benim için önemsiz bir fonksiyondu çünkü zaten düdüklü tencere kullanırken adeta diken üstündeyim, ve mutfak saatim de var:) benim için 2 tencere olması daha önemliydi. quattro'dan bir de cam kapak çıkıyor düdüklü olarak kullanmadığın boyu normal tencere olarak da kullanabiliyorsun. ya da atıyorum eti düdüklü olarak haşladın aynı tencerede cam kapağa geçip sebzeleri ya da pirinci ekleyip pişirmeye devam edersin vs. diye düşündüm.
bu arada silit'i de araştırın derim. ben aslında silit'in içi silargan kaplamalı 2'li düdüklü tencere setini istiyordum ezelden beri. ama ben alırken türkiyede satılmıyor sanıyordum. meğerse enplus mağazalarında satılıyormuş. dün gördüm. bugün alıyor olsam fissler değil silit'in 6,5+3,5 düdüklüsünden ocean green rengini alırım. onların içindeki özel malzemeden dolayı hem yapışma olmuyor hem de temizlemesi daha kolay.hem de rengarenk:) kardeşime oradan alacağız artık kısmetse.
"
diye yazmış. Ne dersin ? Hangisi iyi ? Tecrüben yada çevrenden duyumların Silit hakkında ? Yine de Fissler mi ?
Canım düdüklüde ucuza kaçmak iyi bir fikir değil bence...Öğrenciyim, uygun fiyata önerdiğiniz düdüklü tencere var mı? İnternette ucuz olanlar var ama güvenemiyorum.
Hisar var 6lt satabilirim istersen, fissler var bende de uzun sapli. Kisa saplisindan alsaydim keske yoksa memnunum. Sen de fissler al evlenince de kullanirsinÖğrenciyim, uygun fiyata önerdiğiniz düdüklü tencere var mı? İnternette ucuz olanlar var ama güvenemiyorum.
*********Yine de fissler evet:)
Silit de iyi markadır inkar edilmez bir gerçek, ama silit de dahil hepsini kullanan biri olarak fissler diyorum... bu kadar çok marka ve model kullanmış olmamın sebebini de söyliyim, ben internet üzerinden alım satım yapıyordum bir ara, ordan biliyorum aldığım her ürünü deneyip bazen bir süre kullanıp satiyordum... kullandığım onca ürün içerisinde fissleri tek geçerim... yalnız silit in econtrol modelini denemedim belirteyim...
Hisar var 6lt satabilirim istersen, fissler var bende de uzun sapli. Kisa saplisindan alsaydim keske yoksa memnunum. Sen de fissler al evlenince de kullanirsin
* * * * *
Neden kısa saplı ? Uzun saplı olmasının ne gibi olumsuzluğu oldu ? Ben almadım. Alırsam ona göre bilerek alayım.
https://www.morhipo.com/wmf-perfect-duduklu-tencere-6-5-lt-/13991793/detay şunda karar kılmak üzereyim, bu hafta halletmek istiyorum şu düdüklü işini, ilginç bi şekilde WMF Fissler'den uygun fiyata Türkiye'de şu anda. Tanıtım fiyatlarıymış, kaçırmak istemem açıkcası patlama riski yoksa. Bi de satıcı WMF daha çok gürültülü dedi o da korkutuyo beni, kararsızımYine de fissler evet:)
Silit de iyi markadır inkar edilmez bir gerçek, ama silit de dahil hepsini kullanan biri olarak fissler diyorum... bu kadar çok marka ve model kullanmış olmamın sebebini de söyliyim, ben internet üzerinden alım satım yapıyordum bir ara, ordan biliyorum aldığım her ürünü deneyip bazen bir süre kullanıp satiyordum... kullandığım onca ürün içerisinde fissleri tek geçerim... yalnız silit in econtrol modelini denemedim belirteyim...