Elektrikli Mutfak Aletleri Fissler düdüklü tencere kullananlar...

Çook teşekkür ederim şu an ciddi pahalı bakıyorum da belki anneler gunu indirimi falan yakalarm bir de doğuda gorev yapıyorum burda bulmam imkansız mecbur internetten alıcam cok sagolun
Anladim canim... Illaki bi Indirim olur merak etme.. Beni ekle istersen, Ne zaman aklına bişe takılırsa yazarsın

ben de 20 yıldır fissler kullanıyorum. gören bayılıyor pişirme hızına hiç bir tencere yetişemiyor. tek geçerim...

6 lt ve 2,5 lt fissler düdüklü tencere aldım. daha önce tefal kullanıyordum( kullanamıyordum demek gerek aslında) sorum şu kitapçıkta temizlikle ilgili şekil a-b demiş ama şekil yok ya da ben göremedim. her pişirmeden sonra kapakta yer alan parçaları söküp yıkamalımıyız ve bu işlemi nasıl yapacağız. 5 saat ıslanmış nohutu 12-13 dakika tuttum hafif diri kalmıştı 1-2 dakika daha tutmam gerekti sanırım ama burda yazılan süreler genelde daha kısa bu fark enden kaynaklanıyor olabilir? ayrıca düdüklüde reçel yapan var mı acaba?

Nohuttan

Ben lastiğini çıkarıp temizliyorum. Ama benimki en basic modeli. Elektronik göstergesi falan yok. Nohuta gelince, nohuttan nohuta fark edebilir. Biz çok pişmiş sevdiğimizden ben 15-20 dakika (belki daha fazla) haşlıyorum. Haşlanınca buhar tahliyesi yapmayıp biraz da buharıyla pişmesini sağlıyorum.

Güle güle kullanın.

Fissler vitaqucik kullanıyorum 6 lt lik. iki kez düdüklü tencere patlatınca bunu aldık. düdüklü çok güzel. gerci tam alışamadık, eski düdüklü üzerine gidiyoruz, fasulyeleri bir çıkarıyoruz ki erimiş. çok hızlıve güzel pişiriyor. cazip alıverişten almıştım yine güzel bir kampanya yapmışlar yararlanmak isteyen olablir belki. neden fissler derseniz kapak ve tencere kısmı bir birine kenetlendiği için patlama riski düşük. şöyle bir not bırakmakta da fayfa var iki kez düdüklüm patladı demiştim. ikisindede mercimek çorbası idi. suyu fazla koyar iseniz, köpürüp hava tahsliyesini kapatıyor bu sebeple hava sıkışıp patlıyor. mercimeğe dikkat :)

Herkesin bayramı kutlu olsun. Aradığım cevaptı....Fishler ile WMF arasında aldm. Her 2 markanın en iyi modelleri ve en iyisi hangisi ? iyiderken güvenli ve lezzetl pişiren ?

Yazdıklarınızı alıntıladım 2015 te yazılmış. 2016 eylül tarihine göre güncellemek istediğiniz bizimle paylaşabileceğiniz başka bilgi var mı Fishler ve WMF marka ve modelleri hakkında ? Şimdiden çok teşekkürler.

merhaba... her iki markanin da daha yeni degisik bir modeli cikmadi. sadece fissler vitavit Edition modelinin saati digital olarak güncellendi yani uzaktan kumanda edilebilir olarak... bunun disinda bi degisiklik yok önerilerim hala gecerli:)
fissler bir numara

wmf daha iyi sanıyordum. Fissler diyorsanız siz daha iyi bilirsiniz. Tecrübe önemli. Düdüklü tencerede en acemi benimdir. Yorum yazmak isteyen arkadaşlar da yazabilir. Tecrübesi önerisi olan herkesten yorum beklerim. Peki Lingen çok teşekkür ederim, Bursa dan Almanyaya kucak dolusu selam ve sevgilerle.

* * * * * * *

Lingen bu sitede fillingtheblanks nikli arkadaş aşağıya alıntılayacağım yazısını 27 ocak 2015 te yazmış. Silit marka düdüklü tencere Türkiye de satılmıyor sanmış, çeyizine Fissler almış. Bilseydim Fissler değil Silit alırdım manasında yazmış. Aşağıya yazısını kopyalıyorum. Bu Silit düdüklü hakkında ne düşünüyorsun. Bu konudaki yorumun benim için önemli. Yazısı şu şekilde : "

ben de çeyizime aldım, daha kullanmadım:) ama setin içinden çıkan da vitavit bluepoint. tencere kısımları aynı yani. kapak kısımları farklı. edition'da sap kısmı tencerenin üzerine göre kıvrıldığı için az yer kaplıyor, quattroların sapları uzun. zaman ayarı benim için önemsiz bir fonksiyondu çünkü zaten düdüklü tencere kullanırken adeta diken üstündeyim, ve mutfak saatim de var:) benim için 2 tencere olması daha önemliydi. quattro'dan bir de cam kapak çıkıyor düdüklü olarak kullanmadığın boyu normal tencere olarak da kullanabiliyorsun. ya da atıyorum eti düdüklü olarak haşladın aynı tencerede cam kapağa geçip sebzeleri ya da pirinci ekleyip pişirmeye devam edersin vs. diye düşündüm.
bu arada silit'i de araştırın derim. ben aslında silit'in içi silargan kaplamalı 2'li düdüklü tencere setini istiyordum ezelden beri. ama ben alırken türkiyede satılmıyor sanıyordum. meğerse enplus mağazalarında satılıyormuş. dün gördüm. bugün alıyor olsam fissler değil silit'in 6,5+3,5 düdüklüsünden ocean green rengini alırım. onların içindeki özel malzemeden dolayı hem yapışma olmuyor hem de temizlemesi daha kolay.hem de rengarenk:) kardeşime oradan alacağız artık kısmetse.
"
diye yazmış. Ne dersin ? Hangisi iyi ? Tecrüben yada çevrenden duyumların Silit hakkında ? Yine de Fissler mi ?

Yine de fissler evet:)
Silit de iyi markadır inkar edilmez bir gerçek, ama silit de dahil hepsini kullanan biri olarak fissler diyorum... bu kadar çok marka ve model kullanmış olmamın sebebini de söyliyim, ben internet üzerinden alım satım yapıyordum bir ara, ordan biliyorum aldığım her ürünü deneyip bazen bir süre kullanıp satiyordum... kullandığım onca ürün içerisinde fissleri tek geçerim... yalnız silit in econtrol modelini denemedim belirteyim...

Kardeşim Teşekkürler vakit ayırıp yazdığın için. Allah razı olsun. Profilinde üzgün yazıyor. Neden üzgünsün ? Üzülme 3 günlük dünya. Hayat bir sınav. illa bir yerden imtihana sokuyor bizi. Ya işten, ya eşten, ya kayınvalideden, ya çocuktan, ya sağlıktan, ya paradan, ya şer insanlardan ..... illa bişey oluyor imtihan sebebi. En güzeli Vela Havle Vela Kuvvete çekmek. ALLAH var , gam yok.
Mesela benim sınavım; sahip olduklarımı çekemeyen insanlar olabiliyor. Nazarları illa değiyor bişeylere. Olsun herşeye rağmen hayat çok güzel. Özelden de yazabilirsin. Derdi olanın derdini paylaşırım. Herşey gönlünce olsun. Gurbet ellerde mahrum olma hiç bişeyden. Hoşcakal.

Hisar var 6lt satabilirim istersen, fissler var bende de uzun sapli. Kisa saplisindan alsaydim keske yoksa memnunum. Sen de fissler al evlenince de kullanirsin

* * * * *
Neden kısa saplı ? Uzun saplı olmasının ne gibi olumsuzluğu oldu ? Ben almadım. Alırsam ona göre bilerek alayım.

* * * * *
Neden kısa saplı ? Uzun saplı olmasının ne gibi olumsuzluğu oldu ? Ben almadım. Alırsam ona göre bilerek alayım.

sapından tutunca koptıgını soyleyenler var ınternette ben de o yuzden 2 sapından bırden tutuyorum genelde, bır de bır yere sıgmıyor falan dıyorlardı en genıs yere koyarım dıyordum tamam en genıs yere koyuyorum gercekten de ama sapı kısa olsa daha ıyı olurdu zaman ölcerı olsa daha ıyı olurdu ve de boyutu ıyı 4,5 lıtre aldım gayet ıyı, daha mınık olmazmıs daha mınık ıstıyordum 6 lıtre de buuyuk olabılır eskısı 6 lıtre buyuk gelıyordu bunun olculerı daha kısa ve dar oldugundan 6 lıtrede rahat kullanılır ama yıne de 4,5 ıdeal. sap konusuna gelınce kullanınca anlıyorsun kı o kocaman sap olmasa daha ıyı olucakmıs.

bunun ust versıyonlarında zaman ayarına ek 100 tl kısa sapa ek 100 tl odenıyor ama gucun varsa en ıyısını al. kullanımda kolaylık yaratıyor

https://www.morhipo.com/wmf-perfect-duduklu-tencere-6-5-lt-/13991793/detay şunda karar kılmak üzereyim, bu hafta halletmek istiyorum şu düdüklü işini, ilginç bi şekilde WMF Fissler'den uygun fiyata Türkiye'de şu anda. Tanıtım fiyatlarıymış, kaçırmak istemem açıkcası patlama riski yoksa. Bi de satıcı WMF daha çok gürültülü dedi o da korkutuyo beni, kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…