Bu sitedeki bir Topik ' ten aşağıya ALINTI YAPIYORUM : ( KADINLAR KULÜBÜ-evlilik HAZIRLIĞI- çeyiz köşesi - Mutfak Araç Gereçleri - ) Topiğinden ALINTILIYORUM AŞAĞIYA ; 14/11/2012 de yazılmış lakin bugün bile faydası olur bilgilerin. Yazanların emeğine sağlık...... saskito
19-11-12, 09:11
Alirken ben de çok araştırmıştım. Aralarındaki farkı bilen satıcı yok resmen. Almak istediğim ürün hakkında ben satıcıdan daha çok bilgiye sahipsem çok sinirleniyorum.
Blue point: sade modeli. Tek basınç ayarı var.
Comfort: 2 basınç kademesi var. baklagiller 2 de sebzeler 1 de pişirebiliyorsun.
Premium: 3 kademeli ama comforttan fakli olan 3. kademe basınçsız seçeneği. yani normal tencere olarak da kullanılabiliyor.
Edition: premium'a ek olarak zamanlayıcısı var. tasarımı daha farklı.
Benim seçimim comforttan yana oldu. normal tencere olarak kullanma özelliği gereksiz geldi. edition da çok fiyat farkı vardı. en uygun fiyat tekzen.com.tr de bilginize.
ardusu
19-11-12, 12:11
mrb kızlar, bende bir iki haftadır bakınıyorum, vitavit comfort 6lt + 3.5lt ikili set var, bundan almayı düşünüyorum, hepsiburda sitesinde buldum başka birkaç sitede daha var, yeni evliyim, yani 2 kişiyiz, 3.5 lt olanı kendimiz kullanırız, 6lt olanı da misafir felan geldiğinde diye düşündüm, bu ikili setin yanında bir de cam kapak geliyor, hem tencere hem düdüklü oluyo,
430 lira civarında, sizce ayrı ayrı mı alayım böyle ikili set halinde mi alayım, ayrıca kulpu da çıkıyormuş galiba
alacağım ürün bu
Fissler Quadro 6 Lt. Düdüklü Tencere + 3,5 Lt. Tencere Seti - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com ysmgzldr
19-11-12, 15:11
ardusu
mrb kızlar, bende bir iki haftadır bakınıyorum, vitavit comfort 6lt + 3.5lt ikili set var, bundan almayı düşünüyorum, hepsiburda sitesinde buldum başka birkaç sitede daha var, yeni evliyim, yani 2 kişiyiz, 3.5 lt olanı kendimiz kullanırız, 6lt olanı da misafir felan geldiğinde diye düşündüm, bu ikili setin yanında bir de cam kapak geliyor, hem tencere hem düdüklü oluyo,
430 lira civarında, sizce ayrı ayrı mı alayım böyle ikili set halinde mi alayım, ayrıca kulpu da çıkıyormuş galiba
alacağım ürün bu
Fissler Quadro 6 Lt. Düdüklü Tencere + 3,5 Lt. Tencere Seti - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.comürünü biraz araştırdım, dediğin gibi misafire ayrı düşünülebilir :)
"Fissler Bluepoint Quattro Set aldığınızda 2 adet tencere aldığınızı sanırsınız ancak işin aslı öyle değil ve sırrı kapaklarda.Kapaklardan birisi normal cam kapak diğeri ise düdüklü tencere kapağı.Her iki tencereyede uyumlu bu kapaklar sayesinde iki tencerelik bu set bir anda 4 tencerelik bir sete dönüşüyor 1- 3, 5lt Cam Kapaklı Tencere 2- 3, 5lt Düdüklü Tencere 3- 6lt Cam Kapaklı Tencere 4- 6lt Düdüklü Tencere.Sağlıklı ve lezzetli pişirme sistemi.Euromatik basınç sistemi (en son teknoloji).3 ayrı güvenlik sistemi.Isının en iyi şekilde iletilebilmesi için özel sandwich taban.Her çesit ocakta kullanılabilen süper termik'cookstar' taban.İki seviyeli basınç ayarı.1.seviye(108 oC)Hassas Pişirme 2.seviye(116 oC) Hızlı pişirme. Enerjiden %50, zamandan %70 tasarruf etmenizi sağlar.Normal çelik tencere olarak kullanılamabilme özelliği.İki halkalı ekstra geniş mavi renkli basınç gösterme çubuğu.Fissler Düdüklü Tencere enerjiden sağladığı tasarruf sayesinde 10 ayda kendini amorti eder. %100 güvenli üstün Alman teknolojisi kullanılmaktadır.Pişirme esnasında buhar çıkmadığı için yemeklerinizin lezzetini ve vitaminini koruyarak daha az su ile daha kısa zamanda pişirir.Yemeğinizin vitaminlerinin kaybolmamasını sağlar.Sessiz, kokusuz, buharsız pişirme gerçekleştirir.Fissler Düdüklü Tencerenizi ve Kapağını(Kapak Lastiği Çıkarılarak) bulaşık makinanızda rahatlıkla yıkayabilirsiniz."
turkuaz7
19-11-12, 16:11
saskito
Alirken ben de çok araştırmıştım. Aralarındaki farkı bilen satıcı yok resmen. Almak istediğim ürün hakkında ben satıcıdan daha çok bilgiye sahipsem çok sinirleniyorum.
Blue point: sade modeli. Tek basınç ayarı var.
Comfort: 2 basınç kademesi var. baklagiller 2 de sebzeler 1 de pişirebiliyorsun.
Premium: 3 kademeli ama comforttan fakli olan 3. kademe basınçsız seçeneği. yani normal tencere olarak da kullanılabiliyor.
Edition: premium'a ek olarak zamanlayıcısı var. tasarımı daha farklı.
Benim seçimim comforttan yana oldu. normal tencere olarak kullanma özelliği gereksiz geldi. edition da çok fiyat farkı vardı. en uygun fiyat tekzen.com.tr de bilginize.Çok güzel açıklamışsiın teşekkür ederim
Bu durumda en mantıklı seçenek comfort 4.5 lt gibi duruyor. Bence de normal tencere gibi kullanım özelliğine gerek yok. Fiyat araştırması aşamasinda da tekzene bakacağım.