• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Fısher Prıce sallanan sandalye,kanguru,yürüteç,oyuncak,ilk adım kullanılmış ayakkabı!

atine

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.282
51
363
44
$DSCN4580.jpg $DSCN4581.jpg $DSCN4582.jpg $DSCN4583.jpg $DSCN4584.jpg $DSCN4585.jpg $DSCN4590.jpg $DSCN4591.jpg $DSCN4592.jpg $DSCN4593.jpg $DSCN4594.jpg $DSCN4595.jpg

fısher price sallanan sandalye 3 ay önce alındı 90 tl
fısher prıce müzikli dişlikli oyuncak 5 tl
yürüteç müzikli ışıklı çok az kullanıldı 35 tl
ayakkabı 18 numara hiç kullanılmamış 25 tl

hepsini bir kişiye mi satmayı düşünüyosun? ayakkabıyı alabilirim aslında ben ama kargo ücreti falan nasıl olacak?ben ödeyeceksem epey pahalıya gelecek sanırım :P

bir kişiye vermeyi düşünmüyorum.siz hangi ildesiniz ben izmitteyim. postaneden gönderirsem sanırım çok ucuz olur.öğrenirim isterseniz.ben öderim gerekirse merak etmeyin:)

valla bilmiyorumki muhtemelen senin bilgisayarınla ilgilidir. hangisinin fotosunu istiyorsan mail adresi ver istersen oraya göndereyim.

kangurunun fiyatı 30 tl kızlar yamayı unutmuşum:( tertemiz yenisinden farksız.bu arada sallanan sandelye için biraz indirim yapabilirim ilgilenenlere:16:

Canım sallanan sandalye en son ne kadar olur?Eğer fiyatta anlaşırsak ben almak istiyorum.Birde kargo ne kdar tutar acaba?

canım ben 3 ay önce e bebekten aldım 169 tl ye çok memnun kaldım hergün onunla vakit geçirdi yemeğidi orda yedi uyuyakaldı:) şiddetle tavsiye ediyorum asla pişman olmazsın 80 diyelim o zaman.hangi ildesin sen kargoyu öğrenirim ben haberleşiriz yine.

kargo biraz pahalı ama onu ben halledicem yani kargo benden olsun o zaman 90 diyelim ok. seninde işin görülsün.bu arada ben perşembe tatile çıkıcam yaklaşık 40 gün olmayacağım o yüzden eğer istiyorsan yarın kargo ile göndereyim. bu arada senin ne kadarlık istersen yürütecide 20 tl ye verim sana onu belki 15 gün falan kullanmıştır.tertemiz istersen haber verirsin.ödemeyide ben sana hesap numarası veririm oraya yatırırsın olurmu?

eğer istersen 5 ağustosta istanbulda olacağım ailem orada 15 kalıcam eldende teslim edebilirim nasıl istersen yoksa yarın kargoya vereyim.

merhaba sallanan sandalye ayakkabı ve oyuncak için 100tl kabul ederseniz almak istiyorum.ankarada oturuyorum kargo ne kadar tutar acaba.iyi günler.

canım biz perşembe günü ankadaran geçicez kayseriye gidicez ankarada nerdesin elden teslim ederim istersen:)

çok iyi olur:))ankara eryaman da oturuyorum ben bebek var ama çok küçük 44günlük dışarı çıkamıyorum nasıl yaparız.

Allah bağışlasın :) kız mı erkek mi? bu arda eşim görevde şuan aradım eryaman nerde bakıcam dedi internetten geri dönücem sana açık adres verirsin o zaman hatta özeldende telefon yazarsan daha kolay buluruz:)

teşekkür ederim kızımız var.sizinkini de allah bağışlasın.çok iyi olur,kargo çok tutar çünkü çok teşekkür ederim.özelden yazamadım size isminizin üzerine tıklayınca özel mesaj seçeneği çıkmıyor neden anlamadım.55hemsemra@mynet.com adresim sizde mail adresi varirseniz ordan adres tel.bilgilerimi veririm.iyi akşamlar.

giriş yapmamışım ondandır:( evet kargo en az 50 60 tutar yazık değmez o zaman bende istemem öyle olsun. istanbul için bile 45 istediler. şimdi yazın özelden olur muhtemelen. biz eryamandan geçicekmişiz zaten ama sizin için şehir merkezine giricez :))

özel mesaj kutum kapalı görünüyormuş benim şimdi farkettim düzelttim oradanda yazabilirsin sana ayrıca e mailde gönderdim

Back