• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Fisher Price nin Bu ürününü nereden bulabilirim.YARDIM lütfen,

rica ederim tatlım ne demek
alında bebişinin resimlerini koy bakalım jumperosunun içinde :)

bi uğra ama toyikide yok diye biliyorum. en azından internet sitelerinde ve mersin toyikide yok ;)

ayy birde bulurmuşum kızlar hoplata hoplata getiririm bebişimi artık hahahah

bu ürünün aynısı mothercare in sitesinde var .. Turkiye üzerine gönderim yapıyorlar. Yada Paravan sitelerle amerikadan falanda getirtebilirsin. Ürün olarak daha uygun olur fakat Ürün kadar Ship ücreti olur.

Bu ürün Jokerlerde satiliyor ben orda görümüstüm. Kipa Karsiyakadaki Jokerde görmüstüm ben.

nutez cnm aldınmı bu ürünü..bende almak istiyorum..ama geçmi kaldım yoksa tam zamanımı bilmiyorum :uhm:
ürünü kullandıysan memnunmusun..tavsiye edermisin..bide kaç kiloya kadar ağırlk kaldırıyo ve kaç aya kadar kullanılabilir...ben baktımda yeterli açıklama göremedim :bbo:

canım benim ben bu ürününü kullanıyorum zaten şuan.ben resimlerini koyduğum ürünü arıyorum baktım verdiğin siteye ama yok sanırım yoksa benmi bulamadım.:sm_confused:

bende bu üründen istiyorum ama baktığım sitelerde yok bu ürün.sen nereden aldın acaba gerçi benim almama biraz daha var ama sabırsızlanıyorum,birde memnunmusun.

Back