• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Fisher Price nin Bu ürününü nereden bulabilirim.YARDIM lütfen,

Sorunu yanıtlamamışım. Ben bulamadığım bazı ürünleri Ankara'da biryer var oraya sipariş veriyorum kuzenim aracılığı ile dışarıdan 1 hafta içinde getiriyorlar

mağaza adı verebilirmisin acaba canım bir tlfn edip öğrene bilirim.birde ankaraya çok gideriz eşimin işi gereği kendimde gidebilirim..sende msn adresim vardı sanırım orayada atabilirsin.yabancı işte sitedekiler bakamıyorumki okuyamıyorum ama çok hoş bir yer var orada ürünün videoları var kesin almalıyım bu ürünü çok eğlenceli bişey.

ilk defa görüyorum ne tatlı şey
hoppala, yürüteç, salıncak arası bişey, çok eğlenceli
bizden geçti ama artık

bizim temmuz annelerinden bi arkadaşta var bundan ama oda almanyada yaşıyor.
geçen haftalarda Fisher price ın bir ürününü aldım ama buna rastlamadım.
türkiyede varsa jokerde vardır. orda yoksa zaten yoktur.

bizim temmuz annelerinden bi arkadaşta var bundan ama oda almanyada yaşıyor.
geçen haftalarda Fisher price ın bir ürününü aldım ama buna rastlamadım.
türkiyede varsa jokerde vardır. orda yoksa zaten yoktur.

ben tüm ihtiyaçlarımı oradan görürüm oradada yok getirttiricem ısrarla sanırım.

my.php
[/URL][/IMG]

özelden yazdım canım siteyii

my.php
[/URL][/IMG]

özelden yazdım canım siteyii

canım benim ben bu ürününü kullanıyorum zaten şuan.ben resimlerini koyduğum ürünü arıyorum baktım verdiğin siteye ama yok sanırım yoksa benmi bulamadım.:sm_confused:

canım ben arkadaşa bi sorim nerden almış. almanyada kendi ama belki internetten falan aldıysa bi ihtimal yani.

e_urun_resim_goster.asp
2_buyuk.jpg
ST18433BR.JPG
hoppala.jpg
ebbk38697_531.jpg
mhoppala.jpg
ST11986BR.JPG
SL273555.JPG
12602489_0.jpg
DSC06797.JPG

gittigidiyor.com,e-bebek.com,bebeğim.web,ereyon.com,çocuksepeti.com,deveyükü.com,bebefix.com,cimri.com,hepsiburada.com, hulyanintunasi.blogspot.com,bebekchik.com,babyaddress.com

Son düzenleme:
arkadaşlar banada yazabilirmisiniz acaba bende çok beğendim incelemek isterim ürünü benimde kızım 4 aylık bende böyle bir ürün arıyorum cvp larınızı bekliyorum

nutez ürünü incelediğin siteyi yazarsan sevinirim ürün çok hoşuma gitti ama benim kızım 4 aylık olurmu ona

nadideiris eklediğin resimler hep salıncak şeklinde canım, onlar var zaten
ama nutezin istediği hoppala şeklinde olanlar.
ikisi aynı ürün değilki

bu salıncak şeklinde olanlar kullanışlımı acaba ben konu açtım bi yardımcı olabilirmisiniz

Back