- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Felix_Felicis
Kızlar merhaba, online fırsat yakalama siteleri vardı hani önceden. Grupanya tarzı. Güvendiginiz bildiginiz o tarz siteler var mi acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım güvenme numara hepsi. Ben Grupon muydu neydi Tarabya sahil de kahvaltı satın aldım sevgilime sürpriz için. Mekana gittik dediler ki siz yarım saat önce kullanmışsınız kuponunuzu. Yalancı durumuna düştük, ben üstüne gidince olayın kahvaltımızı yaptık ama görsen sanki lütfeder gibi hizmet ettiler bir dövmedikleri kaldı.
Hay allah ya, ben de öyle süpriz kahvaltilar yemekler icin istiyodum aslında. Sevgilimle gideriz diye..
firsatme sitesinden aldıklarım oldu memnun kaldım geneldi daha özenli oluyorlar ama grupon dan aldıklarımı beğenmemiştim
gitmeden hatta rez yapmadan teyit ettir yazılanlar var mı kesin yoksa arayip iade alabiliyorsun ben etmiştim ikiletmiyorlarTamam ben oraya bakaym uygun bir zamanda :)
gitmeden hatta rez yapmadan teyit ettir yazılanlar var mı kesin yoksa arayip iade alabiliyorsun ben etmiştim ikiletmiyorlar
kesinlikle güvenilmez ve düzmece bikaç kere kullanma fırsatım oldu kahvaltı menulerinde ama tam bir fiyasko
grupanya, birlikte alalım.com benim deneyimlediğim bunlardı hatta geçen sene birlikte alalım.com dan iftar menüsü almıştık rez yaptırdığımız halde anlaşmalarının olmadığını söylediler iftar saati kalakaldık sultanahmette