Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ablalarım ben yeni evlendim kiraya oturduğum evde ankastre fırın vardı o yüzden yeni almadık fırının sembollerinden bazıları silinmiş zaten ne anlama geldiklerini bilmiyorum üstüne bi de silinince iyice kafam karıştı bunlar konusunda beni aydınlatır mısınız lütfen
Şuan tusun gosterdıgı yerı tam analamadım Onun altındakı üst sadece ızgara çalışır Bir alttakı üst ızgara ama fanlı ısıyı ıcerı dagıtır Ondan sonra tek alt calışır Ondan sonra turbo yanı heryerı esıt pıser Ve ben bundan baska bırsey kullanmam 16 yıllık evlıyım kek pasta,pogaca ,yemek hepsınde bunu kullanırım Ondan sonrakı sılınmıs buyuk ıhtımal alt ust turbosuz pişirme bunuda kullanabılırsın ama bu daha gec pısırır
Şuan tusun gosterdıgı yerı tam analamadım Onun altındakı üst sadece ızgara çalışır Bir alttakı üst ızgara ama fanlı ısıyı ıcerı dagıtır Ondan sonra tek alt calışır Ondan sonra turbo yanı heryerı esıt pıser Ve ben bundan baska bırsey kullanmam 16 yıllık evlıyım kek pasta,pogaca ,yemek hepsınde bunu kullanırım Ondan sonrakı sılınmıs buyuk ıhtımal alt ust turbosuz pişirme bunuda kullanabılırsın ama bu daha gec pısırır
Ablalarım ben yeni evlendim kiraya oturduğum evde ankastre fırın vardı o yüzden yeni almadık fırının sembollerinden bazıları silinmiş zaten ne anlama geldiklerini bilmiyorum üstüne bi de silinince iyice kafam karıştı bunlar konusunda beni aydınlatır mısınız lütfenEki Görüntüle 3451928