- 26 Temmuz 2016
- 1.486
- 1.175
- 133
Merhaba birbirinden becerikli hatunlar bir önceki yaş pasta yarışmasına katılamadım ama balık olayını duyunca dayanamadım.Hem lezzetli hemde sağlıklı yaz kış haftada 1 kez muhakkak yaparım ımmmmmh 
Ben elimden geldiğince size fırında sebzeli levrek tarifi vermeye çalışacağım.Umarım beğenirsiniz.Biz evde 2 kişi olduğumuz için malzemeleri az kullandım siz isterseniz çoğaltabilirsiniz.Hadi bakalım başlayalım anlatmaya
MALZEMELER:
2 adet orta boy levrek
2 adet patates
1 adet domates
1 adet kuru soğan
1 adet limon
1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
Tuz
Karabiber
İsteğe göre biberiye ve defne yaprağı da kullanılabilir.(Ben iş çıkışı yağmura yakalandığım için alamadım ve kullanamadım maalesef)
YAPILIŞI:
Patates,kuru soğan,domates ve limonu soyup dilimliyoruz.Bir kasede de zeytinyağı,tuz ve karabiberi karıştırıyoruz.
Temizlenmiş balıklarımızı fırın kabına alıp bir fırça yardımıyla hem içine hemde dışına karıştırdığımız zeytinyağı,tuz ve karabiber karışımını sürüyoruz.Dilimlediğimiz limonları balıkların içine koyuyoruz.Tepsinin orta kısmına balıkları yerleştiriyoruz soyduğumuz ve dilimlediğimiz patates,domates ve soğanlarıda balıkların etrafına yayıyoruz ve hoooop atıyoruz fırına
Balıklar kızarıp sebzeler yumuşayana kadar pişiyoruz.
AFİYET OLSUN
Herhangi bir eksiklik varmı bakabilirmisin
Nevreste
Katılan tüm arkadaşlarada bol şanslar diliyorum.Kocaman öpüldünüz kızlarrrr.

Ben elimden geldiğince size fırında sebzeli levrek tarifi vermeye çalışacağım.Umarım beğenirsiniz.Biz evde 2 kişi olduğumuz için malzemeleri az kullandım siz isterseniz çoğaltabilirsiniz.Hadi bakalım başlayalım anlatmaya

MALZEMELER:
2 adet orta boy levrek
2 adet patates
1 adet domates
1 adet kuru soğan
1 adet limon
1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
Tuz
Karabiber
İsteğe göre biberiye ve defne yaprağı da kullanılabilir.(Ben iş çıkışı yağmura yakalandığım için alamadım ve kullanamadım maalesef)

YAPILIŞI:
Patates,kuru soğan,domates ve limonu soyup dilimliyoruz.Bir kasede de zeytinyağı,tuz ve karabiberi karıştırıyoruz.

Temizlenmiş balıklarımızı fırın kabına alıp bir fırça yardımıyla hem içine hemde dışına karıştırdığımız zeytinyağı,tuz ve karabiber karışımını sürüyoruz.Dilimlediğimiz limonları balıkların içine koyuyoruz.Tepsinin orta kısmına balıkları yerleştiriyoruz soyduğumuz ve dilimlediğimiz patates,domates ve soğanlarıda balıkların etrafına yayıyoruz ve hoooop atıyoruz fırına

Balıklar kızarıp sebzeler yumuşayana kadar pişiyoruz.
AFİYET OLSUN

Herhangi bir eksiklik varmı bakabilirmisin

Katılan tüm arkadaşlarada bol şanslar diliyorum.Kocaman öpüldünüz kızlarrrr.