- 8 Nisan 2017
- 56.976
- 300.244
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
Tşk ediyorum abla fotoğraflar bu kadar oldu 3 kişi evde sürekli acim nagralari atınca olduğu kadar çekip ettimEllerine emeğine sağlık canım yarışmada bol şans diliyorum
Tşk ediyorum çok sağolunEllerinize, emeğinize sağlık.
Yarışmada başarılar diliyorum.
İşte sırf bu yüzden sunum yapamadım eşim hadi artık hadi deyip durdu daha bı sürü hazırlık yapmıştım sofrayı kurnami beklemeyip tirtiklamaya başladıkları için tezgahın üzerinde çeke bildiğimi cecektimCanım ellerine sağlık
Çok iştah acıcı görünüyor
Canım çekti
Yarışmada bol şans diliyorum
İşte sırf bu yüzden sunum yapamadım eşim hadi artık hadi deyip durdu daha bı sürü hazırlık yapmıştım sofrayı kurnami beklemeyip tirtiklamaya başladıkları için tezgahın üzerinde çeke bildiğimi cecektim
Ne diye çekiyorsun deyip durdu haberi yok tabi ki yarışmadan
Çok güzel yaptım dedim ondan çekiyorum
Neden bu kadar ozeniyorsun dedi MasterCef izliyorum ordaki taktikleri uyguluyorum dedim
Tşk ederim ins başarı alırım ufak da olsa temenni ediyorum :)Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim.
Tşk ederim ins başarı alırım ufak da olsa temenni ediyorum :)
Ama devamı gelecek bunu söyleyeyim kategoriye göre değişir tabi
İns canım ben sadece yarisirim ama hani size rakip olsun tek başınıza birinci olmayın diyetabii canım, önümüzdeki kategorilerde de yarışırız inşallah
Tamam Yoldaşİns canım ben sadece yarisirim ama hani size rakip olsun tek başınıza birinci olmayın diye
Keşke imkan olsa paket yapsak çok lezizidi şiddetle tavsiye ederim kamera arkasını da yayinlasaydim kesin birinciydim o kadar iddialı yım yani ama açlık başa vurdu bu kadarını çekebildim :))Abla bu kadar da vicdansızlık olmaz...
Bize de yazık günah be 10 dakikadır hava boşluğunu yiyorum.
Tşk ederim yorumlarda begenmeniz bile yettiEllerine sağlık müthiş lezzetli görünüyor. Yarışmada bol şans
Tşk ederim yorumlarda begenmeniz bile yetti
Eşim yerken sunu dedi en kral yere gidip kişi başı 200 TL versem bu kadarını yiyemezdim sanırım açlıktan çok ama çok beğendik ara sıra yaparız zaten bunu
Muhakkak deneyin :)
Ben bunu eşime yapsam eşim üstüne benide yerama denicem hemde en kısa zamanda bayıldım çünkü tekrar ellerine kollarına emeğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?