Sebze Yemekleri fırında kabak mücver

E

EcinniliBarones

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EcinniliBarones
yağda kızaran mücver çok ağır oluyor. fırında mücver hem daha hafif hem daha pratik oluyor:)

kabaklarımızı soyup rendeliyoruz. suyunu iyice sıkıyoruz karıştırma kabına alıyoruz.
maydonoz ve naneyi ince ince kıyıyoruz.

4 kabak
200 gr peynir
3 yumurta
yarım su bardağı sıvıyağ
1,5 su bardağı un
taze nane,maydonoz, tuz ,karabiber
kırmızı biber

tüm malzemeyi karıştırıp yağlanmış tepsiye döküyoruz.. 200 derece fırında 30-40 dk pişiriyoruz.
mücver genelde yoğurtla servis edilir ben domatesle seviyorum öyle servis ettim :)

çok severim kendisini, çok da güzel görünüyor, ellerine sağlık marifetli hatunum benim.

çok severim kendisini, çok da güzel görünüyor, ellerine sağlık marifetli hatunum benim.

tucem gelseydin ben bundanda yapardım ama sen heç gelmedin kisempatiksalakcinni

tucem gelseydin ben bundanda yapardım ama sen heç gelmedin kisempatiksalakcinni

bu kez afişe olmayım dedim hala gelmediğim konusunda ama artık çok geç eyvahedigeldismile ama bunları liste yap, elbet gelcem cokacimcoook

bu kez afişe olmayım dedim hala gelmediğim konusunda ama artık çok geç eyvahedigeldismile ama bunları liste yap, elbet gelcem cokacimcoook
yok geç meç kk ya döşendim onca yemek börek çörek hala gelemedin sendede ne sabır varmış bealsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…