Fırın temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz?

mr.muscle da iyi bir marka evet onun ürünleride iyi çıkarıyor ama ciff iğrenççç marc çok süperr fısfıs la biraz bekle ov biraz hopp tertemiz
keskin koku oluyor tabi ama ben fırının kapağını baya bir açık tutuyorum koku falan kalmıyor ama berbat da kokmuyor yani mentollü gibi sanki eldivensiz birde sakın kullanmayın bir defasında rahat edememiştim eldivenle eldiveni çıkarmıştım bütün elim soyuldu derim inceldi çok kötü olmuştu çok güçlü bir asit oluyor çünkü yağ çözücüler

yağ çözücüden başka bir yolu yok mu bu işin arkadaşlar?
bir arkadaş limon demiş ama o da pek iyi olurmuş gibi gelmedi çıkmaz sanki
yağ çözücü de kullanmak istemiyorum bebiş bekliyorum o yüzden ağır kimyasallardan uzak durmaya çalışıyorum

amwayın fırın temızleyıcısı var!!!ozel fırcasıyla surdukten sonra yarım saat beklıyorsunuz!sonra sılıyorsunuz!!bezdekı yagları soguk suyla bıle arındıramıyorsunuz!!!ıgrenç,simsiyah cıkıyor...

bende aldım amwayın fırın temizleyicisinden,cok memnun kaldım tezgah arasındaki yağ lekelerinede sürdüm kolay temizleniyor.tavsiye ederim

Bu amwayın ürünlerini internetten herhangi bir yerden alabilir miyiz?
Satan kimse yok tanıdığım

Fırında yemek piştikten sonra yemeği çıkarır çıkarmaz o sıcaklık ile karbonat serpiştiriyorum fırının içine, hemen ardından elma sirkesi.Zaten bir köpürme ve sirke kokusu kaplıyor fırının içini.Hem yemeklerin sinen kokusu hem de yağ mağ hiçbirşey kalmıyor.Gıcır gıcır oluyor içi de dışıda.Tek önemli nokta fırının sıcak olması ve birde iyi bir bez ya da sünger..Fırınım 1.5 yıldır bu şekilde temizleniyor ve ilk günki gibi temiz.Tabi ulaşamadığım yerler için yapılabilecek bişi yok.Zaten o kadar da uğraşamam.Hem de fırında kimyasal madde kalıntısı kalmadığından bir sonraki pişirme için tehlikeli olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…