Fırın temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz?

daisyc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
1.095
11
158
Kızlar merhaba,

Fırınlarda çok az çalıştırmayla bile yağ kalıntısı kalıyor ve ben bundan son derece rahatsız oluyorum, neredeyse her çalıştırdıktan sonra silicem, ayrıca kolayca da çıkmıyor izler.

Siz nasıl temizliyorsunuz?

emin degilim ama Tr dede vardir kesin.ben firinimi hafif isitip geceden bir ilac var onu her yerine sikiyorum o oyle gece bekliyor ertesi sabah sadece söyle bir siliyorum birsey kalmiyor..aynis ey banyom icinde gecerli fayanslara ve dusakabine banyo icin ilac var onu sikiyorum biraz bekletip sadece su tutuyorum tertemiz ..

Banyo ve mutfak için var da canım, fırın için görmedim ben, ama belki de vardır bilmiyorum:)

Ben de fırının kirli kalmasını kafaya takıyorum sık sık da silerim özellikle camını

mucize gibi bi ürün var kızlar. bi fırın temizleyici ama öyle marketlerde falan satılmıyor hani kadınlar üye olup satışlar yapıyolar kar elde ediyolar öyle bi firmanın fırın temizleyicisiyle kolayca temizleniyor. bu firmanın adı A ile başlıyor:) umarım anlatabilmişimdir. ben kullanıyorum ve çok memnunum:)

bende kullanıyorum çok memnunum

ben anway kullanıyorum çok rahat fırına sürüp yağların akmasını bekliyorum sonra bol suyla siliyorum fırın ilk gün ki gibi oluyor
Marketlerde satılmıyor avon gibi satan birilerinden bulabilirsin

ben öyle hergün silemem valla çok titiz olmama rağmen çünkü fırın kolay çıkmıyor yani ben ne yapıyorum biliyo musun konu sahibesi
yağ çözücüler varya hani benim kullandığım marka marc yağ çözücü sprey şeklinde onu şıkıyorum biraz bekliyorumm sonra bulaşık süngerinin sert tarafıyla bir siliyorum missss oluyor

hem mikrodalga hemde mini fırın kulanan biri olarak yağçözle hallediyorum..
içine 2-3 fıss yağçöze..
1-2 dk bekletiyorum sonra ıslak bezle siliyorum hiç bişe kalmıyoo

kızlar aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum,ama şöyle bişey varki bu yağçözücüleri kullandıktan sonra çok ağır bir koku kalıyor,ben pişiricem yemeğe geçicek diye korktuğumdan bidaha kullanamadım. ben şöyle birşey yapıyorum,limonu kesiyorum çok azda bulaşık deterjanıyla ovuyorum cok güzel temizliyo

hem mikrodalga hemde mini fırın kulanan biri olarak yağçözle hallediyorum..
içine 2-3 fıss yağçöze..
1-2 dk bekletiyorum sonra ıslak bezle siliyorum hiç bişe kalmıyoo
yağçöz markalı olanlar biraz ağır ve keskin kokulu geliyor bana,temizlerken insanın boğazına genzine yapışıyor kokusu,yakıyor sanki..ve de buğulu bir iz bırakıyor

bende aynı şeyi düşünüyorum ama temizledikten sonra kapağını açık bırakıyorum..
mr.muscle markasını kullanıyorum,kokusu ve temizliğinden memnunum, değiştirmem..

sıkınca o an keskin bi kokusu oluyor hatta nefes bile alamıyorum öyle diyimm ama silince birde üstüne temiz ıslak bi bezle tekrarda alınca koku felan kalmıyor..
ben ocağımda,aspiratörümde fırında vs kullanıyorum sürekli..
hatta ocağımın bir tarafı duvar kalebodur değil orayı bile beze yağ çöz sıkıp siliyorum tertemiz oluyor yağ felan sıçradığında..

yağçöz temizlemesine temizliyor da o koku çok kötü oluyor...
hatta temizlerken insanın parmaklarını bile buruş buruş yapıyor,
korkuyorum ben artık onu kullanmaktan kimyasalı ağır gibi geliyor,bir kaç kez kullandım

tavsiyem mr.muscle(limonlusu) markalı olanlar..
cif ve marc ı denemedim mr.muscle keşfettikten sonra bir tek onu alıyorum ,10 küsür yıl olmuştur belki daha fazla

mr.muscle da iyi bir marka evet onun ürünleride iyi çıkarıyor ama ciff iğrenççç marc çok süperr fısfıs la biraz bekle ov biraz hopp tertemiz
keskin koku oluyor tabi ama ben fırının kapağını baya bir açık tutuyorum koku falan kalmıyor ama berbat da kokmuyor yani mentollü gibi sanki eldivensiz birde sakın kullanmayın bir defasında rahat edememiştim eldivenle eldiveni çıkarmıştım bütün elim soyuldu derim inceldi çok kötü olmuştu çok güçlü bir asit oluyor çünkü yağ çözücüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…