- 31 Mart 2011
- 1.095
- 11
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emin degilim ama Tr dede vardir kesin.ben firinimi hafif isitip geceden bir ilac var onu her yerine sikiyorum o oyle gece bekliyor ertesi sabah sadece söyle bir siliyorum birsey kalmiyor..aynis ey banyom icinde gecerli fayanslara ve dusakabine banyo icin ilac var onu sikiyorum biraz bekletip sadece su tutuyorum tertemiz ..
Kızlar merhaba,
Fırınlarda çok az çalıştırmayla bile yağ kalıntısı kalıyor ve ben bundan son derece rahatsız oluyorum, neredeyse her çalıştırdıktan sonra silicem, ayrıca kolayca da çıkmıyor izler.
Siz nasıl temizliyorsunuz?
mucize gibi bi ürün var kızlar. bi fırın temizleyici ama öyle marketlerde falan satılmıyor hani kadınlar üye olup satışlar yapıyolar kar elde ediyolar öyle bi firmanın fırın temizleyicisiyle kolayca temizleniyor. bu firmanın adı A ile başlıyor:) umarım anlatabilmişimdir. ben kullanıyorum ve çok memnunum:)
ben öyle hergün silemem valla çok titiz olmama rağmen çünkü fırın kolay çıkmıyor yani ben ne yapıyorum biliyo musun konu sahibesi
yağ çözücüler varya hani benim kullandığım marka marc yağ çözücü sprey şeklinde onu şıkıyorum biraz bekliyorumm sonra bulaşık süngerinin sert tarafıyla bir siliyorum missss oluyor![]()
yağçöz markalı olanlar biraz ağır ve keskin kokulu geliyor bana,temizlerken insanın boğazına genzine yapışıyor kokusu,yakıyor sanki..ve de buğulu bir iz bırakıyorhem mikrodalga hemde mini fırın kulanan biri olarak yağçözle hallediyorum..
içine 2-3 fıss yağçöze..
1-2 dk bekletiyorum sonra ıslak bezle siliyorum hiç bişe kalmıyoo
kızlar aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum,ama şöyle bişey varki bu yağçözücüleri kullandıktan sonra çok ağır bir koku kalıyor,ben pişiricem yemeğe geçicek diye korktuğumdan bidaha kullanamadım. ben şöyle birşey yapıyorum,limonu kesiyorum çok azda bulaşık deterjanıyla ovuyorum cok güzel temizliyo
kızlar aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum,ama şöyle bişey varki bu yağçözücüleri kullandıktan sonra çok ağır bir koku kalıyor,ben pişiricem yemeğe geçicek diye korktuğumdan bidaha kullanamadım. ben şöyle birşey yapıyorum,limonu kesiyorum çok azda bulaşık deterjanıyla ovuyorum cok güzel temizliyo
sıkınca o an keskin bi kokusu oluyor hatta nefes bile alamıyorum öyle diyimm ama silince birde üstüne temiz ıslak bi bezle tekrarda alınca koku felan kalmıyor..
ben ocağımda,aspiratörümde fırında vs kullanıyorum sürekli..
hatta ocağımın bir tarafı duvar kalebodur değil orayı bile beze yağ çöz sıkıp siliyorum tertemiz oluyor yağ felan sıçradığında..
yağçöz temizlemesine temizliyor da o koku çok kötü oluyor...
hatta temizlerken insanın parmaklarını bile buruş buruş yapıyor,
korkuyorum ben artık onu kullanmaktan kimyasalı ağır gibi geliyor,bir kaç kez kullandım
tavsiyem mr.muscle(limonlusu) markalı olanlar..
cif ve marc ı denemedim mr.muscle keşfettikten sonra bir tek onu alıyorum ,10 küsür yıl olmuştur belki daha fazla