- 16 Şubat 2011
- 532
- 513
-
- Konu Sahibi cadi34cadi
cillint bang banyo sıkıp 15 dk sonra siliyorum eser kalmıyor.Duşakabinin camlarinı nasıl temizliyorsunuz peki kızlar?ben bir hayli ihmal ettiğim için şimdi de çıkaramıyorum su lekelerini
Senin duşa kabinin benimki gb değildir.ben uzun süre temizleyemedim.su lekeleri sanki camla butünleşmiş.o yüzden çooook çok etkileyici bir ürün olması lazım.belki dediğini de kullanmısimdır.ama yine de alıcam . teşekkür ederim canım.amway satan da yok etrafimda.cillint bang banyo sıkıp 15 dk sonra siliyorum eser kalmıyor.
bir de amywayin duşa kabin temizleyicisi süper.
Teşekkür ederim canım. Araştırayım.arçelik buharika...
bahsettiğin duşakabin kapağı için de gayet etkili bi temizlik sunabilir sana.
Senin duşa kabinin benimki gb değildir.ben uzun süre temizleye
medim.su lekeleri sanki camla butünleşmiş.o yüzden çooook çok etkileyici bir ürün olması lazım.belki dediğini de kullanmısimdır.ama yine de alıcam . teşekkür ederim canım.amway satan da yok etrafimda.
Gerçekten miii? Nerde satılıyor acaba? Cillit bang aldım.daha uygulama fırsatım olmadı.çok teşekkür ederim canım. Hemen bir araştırayım:))Canim daha yeni bir konuya yazmistim. duskabin, kuvet, fayanslar, lavabolar birde parlak mutfak dolaplari icin araba cilasi cok iyimis. Bir bezi islatosun azicik araba cilasini istedigin yere yediriyorsun guzelce. Sonra onu kuru bir bezle guzel siliyorsun. Ne el izi oluyormus, ne kireclenme nede su izi. Baya arastirdim bunu. Simdi yeni evimde kendim denicem. Once kuvetim , lavabo, fayans ve kabinlerime denicem. Eger gercekten iyiyse mutfagimada yapicam. 2/3 ayda bir bunu tekrarliyomussun okadar.
Gerçekten miii? Nerde satılıyor acaba? Cillit bang aldım.daha uygulama fırsatım olmadı.çok teşekkür ederim canım. Hemen bir araştırayım:))
Canim o zaman sen dene.bana öyle haber ver lütfen.ben de cillit bangi kullanayımm.bir yandan da araba deterjanını bulmaya çalışayım.Araba cilasiymis turkcesi. belki online ismarliyabilirsin. Bizim burda heryerde satiliyor.
Bende yarin buyuk temizlige girisicem. Ilk once duskabinimi deniceem bakim dedikleri kadar varmi. Normalde araba icin bakim yapiyomus..
Canim o zaman sen dene.bana öyle haber ver lütfen.ben de cillit bangi kullanayımm.bir yandan da araba deterjanını bulmaya çalışayım.
Tamam canım. Bekliyorum. Kolay gelsin :)))))Tamam canim. Yarin buyuk gun! Butun evimi temizliyecegim. Is arkadaslarina sordum onlarda dis camlarina yapiyorlarmis. Yani gercekten ise yariyormus. Ben deniyeyim eger iyi sonuc alirsam hemen yazarim.
bimin güldal yağ çözücüsü.tek geçerim.mutfak dolapları için bile püskürtün nemli bezle silin.arkadasşalr fırınlarınızın ıcıne bırıken yağları nasıl temızlıyorsunuz uzun suredır mucadeledeyım fakat başaramadım bırturlu mını fırın benımkısı börekçim ama camına ve terafına yapışan yağları cif dahil olmak uzere tam olarak temızleyemıyorum sız nasıl temızlıyorsunuz
yazan oldumu bilmiyorum ama ben karbonat ve arap sabununu macun kıvamınd akarıştırıp fırının üst ve arka yüzü hariç iç ve dış kapağına süngerle yayıyorum bir gece bekletip ertesi gün bol sulu mikrofiber bezle duruluyorum aynı şekilde ocağımıda siliyorum müthiş bir temizlik oluyor hatta durulamadan önce biraz ısındırıp fırını sonra silersen çok güzel oluyor...arkadasşalr fırınlarınızın ıcıne bırıken yağları nasıl temızlıyorsunuz uzun suredır mucadeledeyım fakat başaramadım bırturlu mını fırın benımkısı börekçim ama camına ve terafına yapışan yağları cif dahil olmak uzere tam olarak temızleyemıyorum sız nasıl temızlıyorsunuz