Firin ici temizligi!!

Sen nerden almiştin hangı magza?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

izmir çankaya mağazasından aldım. üstünde kullanılışı yazıyordu. ben şu şekilde yaptım. spreyi sıktım. fırının içi bembeyaz oldu. kar yağmış gibi. akşam işten gelip yemek yedikten sonra duruladım mikrofiber bezle. tertemiz oldu :) çıkmayan bir kaç inatçı leke vardı ( yılların lekesi ) onları da bu bildiğin telle telledim hemen çıktı. zaten sprey yumuşatmış

Ben istanbuldayım.sabah sıktın akşam sildin yanıbende öyle yapıyom inşallah cözüm olur

Ben istanbuldayım.sabah sıktın akşam sildin yanıbende öyle yapıyom inşallah cözüm olur

aynen. bekletince daha iyi oluyor.

rossmannın sitesinden istanbulda nerelerde mağazası olduğuna bakabilirsin

kesinlikle amway fırın temizleyicisi hiç yorulmadan ilk günkü gibi yaptı gözlerime inanamamıştım ben :)

Merhaba hanımlar. Konu açılalı çok uzun zaman olmuş fakat yeni konu açmak istemedim. Fırının içinin üst kısmını nasıl temizliyorsunuz? Isıtıcı tellerin arasında sıçramış kurumuş yağlar ve oralara pek el girmiyor da aspirini sulandırıp spreyle sıktım sil sil bitmiyor. İyice durulanmismidir acaba yemeğe deterjan kokusu sinermi zehirlenmeyelim birde

ben de domol fırın içi temizleyicisi kullandım tertemiz oldu. 15 cm uzaktan sıktım kar yağmış gibi oldu 2 saat bekletip ıslak bezle sildim sonra kuruladım. temiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…