Firin ici temizligi!!

canozumm

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
326
21
318
Sakarya
kizlar ankastre firin kullaniyorum firinimin icinde yanmis yaglar cok kotu gorunuyor her kullanimdan sonra siliyorum genelde bi kere icinde sulu yemek yapmustim firinin tabanina o yemegin suyu kaynarken akmis ve yanmis ne yapsam cikartamadim servisi aradim ozel bi temizleyici onerdilet Steril diye marka kesinlikle temizler dediler kullandim hic fayda etmedi
sonra geri goturdum daha kuvvetli olani varmis alman urunu oda cikartmadi ne yapicam ya temizliyorum yapis yapis olmuyo ama goruntu kotu ne yapicam.varmi.onerisi olann

aspirin diye bi deterjan var..çok ucuz ama çok etkili..her lekeye..dene bi istersen..

Marka vermek doğru mu bilmem ama amway'in fırın temizleyici bir ürünü var. Kullanan arkadaşlarım çok memnun. Ben de aldım ama kullanmadım henüz.

Benim fırınım da ankastre ve bu tür yanmış yağ lekelerini cif krem+yağ çözücü ile temizleyebiliyorum

Ben de ayni sorun var hic bir temizleyici işe yaramıyor boşuna paranı harcama koçtaş ta incecik, sünger üzerinde zımparalar var onu denemeni tavsiye ederim. Süngeri ıslatarak fırınının içini ovuyorsun. Korkma çok ince olduğundan dolayı hiç çizilmiyor.

bende internette okumustum bir fırın tepsisine su doldurup 1 limon sıkıyosun fırına koyup en son derecede 1 saat calıştırıp sonra temizleyin yazıyodu denemedim ama denemek lazım bence

Konu igili başlık altına taşınmıştır...

Son düzenleme:
bende şerbet dökmüştüm.bir kısmını hala çıkaramadım.çözüm bulduysanız bizlerde öğrenebilirmiyiz

Ocaklı fırın ya da ankastre için uygun yer var ancak sağlık sorunlarim nedeniyle içini nasıl temizlerim diye düşünüyorum. Diz üstü durmadan içine uzanmak imkansız sanırım

Önceki fırınımdada olmustu bundada oldu bende.cıkaramadım aspirin denedim yok cıfledim yok yağ sokücü dokup fırını actım bike belkı sıcakla yap sokucuyle cıkar dıye oda yok sonunda pes ettim ama 2kere kullandıgım fırındakı o kıca benek deli ediyor beni

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…