fırın içi temizliği kullanılan deterjanlar püf noktaları

sedoga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
38
55
38
38
Merhaba kızlar fırın içinizi nasıl ve hangi deterjanla temizliyorsunuz. Pratik yöntemleri olan varmıdır. Mesela yağlı kağıt kullanmadığım zaman benim fırın tepsimi temizlemek çok vaktimi alıyor. Kullandığımız deterjanlar içinde kimyasal olarak tam temizlenmediği için çok içime sinmiyor. Önerilerinizi paylaaşırmısınız?:KK54:

Merhaba kızlar fırın içinizi nasıl ve hangi deterjanla temizliyorsunuz. Pratik yöntemleri olan varmıdır. Mesela yağlı kağıt kullanmadığım zaman benim fırın tepsimi temizlemek çok vaktimi alıyor. Kullandığımız deterjanlar içinde kimyasal olarak tam temizlenmediği için çok içime sinmiyor. Önerilerinizi paylaaşırmısınız?:KK54:
Cling Bang yeşil.sıkıp biraz yayıp bekletin.sonra arındırın.iyice emin olmak için deterjandan arındığına fırını 15-20 dk yüksek derecede çalıştırıyorum deterjan kokusu vs de kalmasın diye tepsileri vs ön yıkama yapıp genelde bulaşık makinasına koyuyorum mükemmel temizlik için

Evde bir şey yapmaya vakit mi bulabiliyoruz iş güçten :)

Ben normal deterjan kullanıyorum. Tepsileri de elde yıkıyorum. İyice deterjandan arınınca da biraz çalıştırıyorum. Yalnız iyi arındırmazsan kokar. Baktın temizlikten sonraki çalıştımanda bir koku var, hemen tekrar durula

Back
X