- Konu Sahibi duruberil10
-
sen neden alamayacağını düşünüyorsun canım?niyetlendi ise insan alır hem de kampanya çok uygun...
valla benim elime ağustos ayında para geçcek.. simens fırın kaçmaz benden.ocağıyla beraber alcam 5li ocaklardan düşünüyorum ben..sen hangi renk düşünüyosun
geçen gün boshc vardı reklamlarda 1000 liraymış 3lüler.
aynen ben de almak istiyorum ama ağustosu bekliyorum ben..
Ağustosta ne çıkacağını bilsek de beklesekk
Ben mini bosch fırınımdan memnunum
Ben bosch ankastre fırın kullanıyorum gayet memnunum çok güzel pisiriyor temizlemesi de kolay yanlari falan cikartip yikayabilirsin
modelini yazar mısınız?
Davlumbazdan memnun değilim çünkü siliyorsun kuruluyor sun ama yine bez izi oluyor ocakta ayni şekilde ama en çok fırından memnunum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende aldım aynen dediğiniz gibi davlumbaz ne kadar silsen de kötü oluyor.. fırın ve ocak güzel.
Temizlemek için ne kullanıyorsunuz :44: servisten gelenler inox temizlmek için sadece bosch da bulabileceğm bi ürün söylediler onun haricinde bişey kullanırsam ve sorun çıkarsa garanti karşılamaz dedi. cif in varmış inox için ama kullananlar bi süre sonra yüzeyde aşındrma yaptığını söyledi o yüzden ondan almadım
bende aldım aynen dediğiniz gibi davlumbaz ne kadar silsen de kötü oluyor.. fırın ve ocak güzel.
Temizlemek için ne kullanıyorsunuz :44: servisten gelenler inox temizlmek için sadece bosch da bulabileceğm bi ürün söylediler onun haricinde bişey kullanırsam ve sorun çıkarsa garanti karşılamaz dedi. cif in varmış inox için ama kullananlar bi süre sonra yüzeyde aşındrma yaptığını söyledi o yüzden ondan almadım
efepostcum aldın mı fırınını?
aldıysan ne kadara aldın.ocak da almışsındır..
ben derin dondurucumu da simens alıcam.
Aldım canım istediğim set olmadı onu kaçırmıştım malesef
boschdan aldm işte 1300 e davlumbazda iz kalıyor onun haricinde bi sorun yok güzel.
Derin dondurucu da alıcam birkaç ay sonra
daha önce araştrmştm dondurucuyu Bekonun Bk3234 a+++ diye modeli var özellik olarak elekrtrik tüketimi olarak o hoşuma gitmişti bakalım artk almadan önce bakarm gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?