- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
- Konu Sahibi duruberil10
-
Ben bayağı araştırarak Siemens marka aldım, önceki evimde bosch vardı ancak pişirmesinden hiç memnun değildim, ankastre olduğundan değiştirmemiştim. Siemens HB532E3T aldım, pişirmesi güzel, ızgarası en çok kullandıklarımdan, saat ayarları vs. kullanışlı, temizliği arka duvarı fırına ait, geri kalanlar bana.. Teleskopik ray olması, ızgarayı çok kullanmam nedeniyle tercihimdi ki çok işime yarıyor.. Ben memnunum açıkcası.. Güzel bir kampanya denk getirirsen, bu özelliklerde bir fırın istiyorsan alabilirsin..
ben de simens alıcak gibiyim..özellikleri çok iyiymiş bu arada..gidip gördüm simens daha zarif geldi boshc a nazaran.
ankastre alıcam.oturduğumuz evde kiracıyz.mutfağımın lavabosu kesik..yani müsait fırını koymaya ama sorun olmasın sonra ev bizim değil neticede.
hani başkasının evini kırıp dökmeyelim diyorum.sence sorun olur mu?bu arada çok sağol canım:)
ankastre set olarak bosch'dan classic 3 düşünüyorum kullanan var mı?
yok 3lü den bahsetmiyorum.Mayıs Kampanyasında classic 3 die set vardı onu diyorum.
Kodlarını vereyim en iyisi karışıklık olmasın Bosch bunlar ;
fırın: HBN 539E1 T
ocak: NGU 4155 DT
davlumbaz: DKE 615 A
ben özellikle fırına baktım..
fiyat olarak 700-800 lüklerle 1,5 milyarlıklar arasında büyük bi fark var mı acaba
hani pişirme fonksiyonu açısında falan..
çok büyük bi fark yoksa ucuzu tercih edilebilir..
.ama ömürlük istediğimden eğer pahalısı iyiyse onu da seçebilirim.
bu 3ü 1600 tl idi mayıs kampanyasında özelliklere baktığımda bana fiyat olarak uygun gibi geldi ama işte nasıl ürünler? Kullananlar varsa tavsiye alsaydık iyiydi :) alayım mı almayayım mı derken kampanya bitti. Henüz almadım set bakıyorum hala
bana da simenste gösterdikleri 2000 tl idi.
evet simens ve boshc fırın kullanan arkadaşlar daha detaylı yazsa iyi canım:)
bosch'un haziran kampanyasını bekliyorum bu hafta çıkacakmış ona göre bi karar vericm artık. Tavsiyeleri beklersek çok bekliycez anlaşılan :)
ben de bugün boshc a gittim(boş diye yazasım var)evet haziran kampanyası bu hafta çıkacakmış.
yaa çok benziyo simensle boshc..başta fark var gibi geldi şimdi hiiiiç fark göremiyorum..
niye acaba 2 isim almış aynı firma?hani arçelik in bekosu giibiyse ihracattan dolayıdr bu da öle mi ki acep?
bi de ben fırın artı ocak alıcam davlumbaz düşünmüyorum çünkü oturduğum ev müsait değil
siemens'le bosch'un bi ilgisi olduğunu hiç duymadım ama...
haziran kampanyasını hiç beğenmedim mayıstaki beğendiğimin özelliklerine bakıldğında fiyat olarak uygundu haziran da daha pahalıya gelecek o özellikteki ürünler.Temmuza mı kaldım ne :2: Artık almak istiyorum yaa ama aceleye de getirmek istemiyorum.Ne yapacağımı şaşırdım :18:
siemens'le bosch'un bi ilgisi olduğunu hiç duymadım ama...
haziran kampanyasını hiç beğenmedim mayıstaki beğendiğimin özelliklerine bakıldğında fiyat olarak uygundu haziran da daha pahalıya gelecek o özellikteki ürünler.Temmuza mı kaldım ne :2: Artık almak istiyorum yaa ama aceleye de getirmek istemiyorum.Ne yapacağımı şaşırdım :18:
aynen ben de almak istiyorum ama ağustosu bekliyorum ben..
bu gidişle alamayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?