Merhaba arkadaşlar, göğüslerimi büyüttürmek için uzun zamandır doktor araştırıyordum. Nebil Bey'le görüşmeye gittim. Muayene sırasında, uzun uzun operasyon hakkında bilgi verdi.Aklıma takılan tüm soruları cevapladı. Nebil Bey, yakından ilgisi ile muayene esnasında bana büyük bir güven verdi. ''İşte doktorum bu!'' dedim. 2 hafta sonrasına ameliyat günü aldım. Doktor kasaltıma, kol altı kesisiyle protezlerimi yerleştireceğini söyledi. Bu sayede iz problemim de olmayacaktı. Fakat daha sonra internetten yaptığım araştırmalarda kol altı kesisinin cinayet olduğunu söyleyen birçok yazı okudum. Bunlar aklımı karıştırmıştı. Doktorumu aradım ve göğüs altından kesi istediğimi söyledim. Ta ki ameliyat gününe kadar fikim böyleydi. Ameliyat günü muayenehaneye gittiğimde neden böyle bir karar verdiğimi doktorumla konuştum. Koltuk altı kesisi hakkında söylenenleri ona aktardım. Ayrıntılarıyla bir kez daha konuştuk ve doktoruma güvenerek koltuk altı kesisi yaptırmaya karar verdim.
Ekibiyle birlikte hastaneye gittik. O kadar sıcak bir ekibi vardı ki genel anestezi korkumu onlar sayesinde yendim. ve ameliyathaneye gülerek gittim.
2 saat süren operasyonun (uyudu,uyandı dahil) ardından gözlerimi açtığımda odamdaydım.Doktorum geldi kontrol etti.Hiçbir ağrı hissetmiyordum.Rahat bir gece geçirdim. sadece birkaç kez mide bulantısı yaşadım.Sabah doktorum kontrole geldi ve her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Bir gün hastanede kaldıktan sonra Nebil Bey ve anestezi doktorum beni çıkartmaya geldiler. Ankara dışından geldiğim için birlikte misafirhanelerine gittik.
Belirgin bir ağrım olmamasına rağmen, kaslarımı zorlamamak için yatıp kalkarken destek aldım. Burada söylenilenler gibi dayanılmayacak bir ağrı çekmedim. Sadece ayağa kalktığımda göğsümde bir baskı hissediyordum. bu da her geçen gün azalarak geçti.
3. gün sargılarım çıktı.(tabi bu süre içinde Nebil Bey sürekli beni arıyor ve sık sık kontrolüme geliyordu) Ameliyat şişliklerime rağmen mükemmel gözüküyorladı. Şişliklerim de günden güne azaldı.
Şu anda ameliyatın üstünden tam bir hafta geçti. Doktorun verdiği masajları düzenli olarak yapıyoruz. Heyecanla göğüslerimin doğal görüntüsüne kavuşmasını bekliyorum.
Sonuç olarak iyi ki aklımdaki soru işaretlerini açıkça Nebil Bey'e söyleyerek kol altı kesisine karar vermişim, gerçekten doktora güven çok önemliymiş. İnternette yazan her şeye inanmayıp doktorunuzla açıkça konuşmanızı tavsiye ederim. Sorularınız varsa seve seve cevaplarım.
Doktoruma ve ekibine beni bu kadar mutlu ettikleri için bir kez daha teşekkür ediyorum.