findikfindik Meme Estetiği Ameliyatı

peki en silik haline ne zaman ulaşıyomuş? 6 aydan sonra hala silikleşme devam edecek miymiş canım??
ameliyst olduktan ne kadar zaman sonra evleniyim kaydirigubbakcemile3

evet canım silikleşme devam ediyormuş :) benim tahminimce ne kadar iz kaldığı, insanın vücudunun dokusuna ve kendisini ne kadar sürede iyileştirdiğine bağlı

evet canım silikleşme devam ediyormuş :) benim tahminimce ne kadar iz kaldığı, insanın vücudunun dokusuna ve kendisini ne kadar sürede iyileştirdiğine bağlı

evet öyle tabii ki. ama çok merak ediyorum nası bi iz kalıyo. kendimi ona göre hazırlamam lazım. bi başlık da açtım hatta ama cevap veren olmadı. şu anda gözümde en çok büyüttüğüm şey o iz meselesi. acısını felan her şeyi geçtim. aklıma takılan diğer sorulara da cevplar buldum. yumuşaklığıyla ilgili kafama takılanlar vardı, doğal göğüs gibi oluyo dediler. yani öyle iki topu sıkıyo gibi gelmezmiş eşinin eline naniknanik sonra hissi merak ediyodum, bikaç ay sonra yabancı bi cisim taşıdığını bile unutuyosun, sanki hep seninmiş gibi oluyo dediler. ona da içim rahat etti hihoyyyt şimdi aklıma takılan izzzz!! bi de o fobimi yenersem ameliyata psikolojikmen hazır olcam :KK3:

iz konusunda bende çok takıntılıyım.göğüs altı en doğru yönten diyorlar ama o da çok belli oluyor ya.resmen belli ediyor kendini.bi tanıdığım meme başı çevresinden olmuştu,hiç belli değil.tamamen doğal.bilmeyen asla anlamaz

iz konusunda bende çok takıntılıyım.göğüs altı en doğru yönten diyorlar ama o da çok belli oluyor ya.resmen belli ediyor kendini.bi tanıdığım meme başı çevresinden olmuştu,hiç belli değil.tamamen doğal.bilmeyen asla anlamaz

canım dedıgın yontem guzel ama hıs kaybı olabılıyo bazen yada sut kanallarına zarar verebılıyo..sen sımdı bekarsın ve doktor bılemez hangı sut kanalının calısacagını..bana rısklı geldıgı ıcın yaptırmadım..ızı ıyı kamufle edıyo ama bekar bır ınsan ıcın sakıncalı..ıyı bır doktor bulursan ız gercekten cok ınce oluyo benımkıler cok ınce..

canım ben ameliyat olalı 20 gün oluyor neredeyse ve her geçen gün koltuk altımdaki izlerin azaldığını görüyorum bu kadarını ben bile beklemiyordum sositososito

canım ben ameliyat olalı 20 gün oluyor neredeyse ve her geçen gün koltuk altımdaki izlerin azaldığını görüyorum bu kadarını ben bile beklemiyordum sositososito

fvalla içimi rahatlattın ya :) bende koltuk altı ldu 8 gün oldu daha bişey anlamıyorum 3. güne göre iyi tabi izler inkar da edemem :) o zaman 20 gün içinde gözle görünür bi iyileşme olucak desene findikk :) zaten koltuk altından başkasını hiç düşünmemiştm bile Allahtan doktorum da onu uygun gördü..ha bu arada benim amelıyat kas altı oldu ve kası filan kesme olayı zedeleme olayı yokmuş sadece kas altını bi aletle genişletip çukurlaştırıyolarmış bgn sordm doktoruma ilerleyen yıllarda doğru tercih yaptığını iyi bi yöntemle ameliyat olduğunu daha iyi anlıycaksın dedi..inş dediği gibi olur

mrb findikfndik nebil beye oldun sanırım ameliyatını yanlış htrlamıyorum dimi.bende ona oldum 9 gün olu..sana da iz merhemi verdimi..bana verdi aldım eczaneden 3 hafta sonra başlıycaksın dedi..ama burda tavsiye edilenlerden çok farklı bi merhem..eger sana yazmadıysa ve yazıcaksa sorarmısın faydası olucakmı ya da neden bu merhemi tercih etmiş..ben merhem markalarını son bi kaç gündür farkettiğim için o an doktoruma soramadım şimdiden tşkkürler :)

mrb findikfndik nebil beye oldun sanırım ameliyatını yanlış htrlamıyorum dimi.bende ona oldum 9 gün olu..sana da iz merhemi verdimi..bana verdi aldım eczaneden 3 hafta sonra başlıycaksın dedi..ama burda tavsiye edilenlerden çok farklı bi merhem..eger sana yazmadıysa ve yazıcaksa sorarmısın faydası olucakmı ya da neden bu merhemi tercih etmiş..ben merhem markalarını son bi kaç gündür farkettiğim için o an doktoruma soramadım şimdiden tşkkürler :)

evet canım nebil beye oldum, iz merhemini bana henüz vermedi 24 eylülde Ankara'ya kontrole gideceğim hangi merhemi kullanmam gerektiğini o zaman söyleyecek, gittiğimde elbette sorarım hihoyyyt koltuk altının tek dezavantajı bir süre epilasyona veda etmen oluyor herhalde:gitme: n'apalım bir süre idare edeceğiz sağlığımızdan önemli değil ya :kedi::kedi: tekrar geçmiş olsun gamgamm

mrb fındıkdınfık bende büyütmek için araştırıyorum ve adanadayım, sende ankara dışından nebil beye gitmişsin ama anlamadığım nebil bey ameliyatı nerde yapıyor, o mu ayarlıyor birde misafirhanelerine yazmışsın onuda mı kendisi ayarlıyor, sana çok geçmiş olsun darısı başıma :)

mrb fındıkdınfık bende büyütmek için araştırıyorum ve adanadayım, sende ankara dışından nebil beye gitmişsin ama anlamadığım nebil bey ameliyatı nerde yapıyor, o mu ayarlıyor birde misafirhanelerine yazmışsın onuda mı kendisi ayarlıyor, sana çok geçmiş olsun darısı başıma :)

Merhaba Deniz, Nebil Bey ameliyatı 2 yerde yapabiliyor: tıp merkezi ya da özel çağ hastanesi. İkisinin arasındaki farkı sorduğum da birisi 5 yıldızlı otel diğeri 4 yıldızlı otel demişlerdi :) Benim özel hastanede yaptırmamın sebebi tam teşekküllü olmasıydı, biraz pimpirikliyim bu konuda:KK3: buna karşılık gamgamm da tıp merkezinde yaptırmış ve o da memnun kalmış, biraz da bütçeyle alakalı özel hastane hatırladığım kadarıyla 500 TL daha fazla oluyordu.. Yani ameliyatın nerede olacağı biraz da sana kalmış... Misafirhaneyi ise ameliyat gününü ayarlarken oradaki bayana bu durumu da söylüyorsun, ayarlıyor :) Ben misafirhaneden hiç ayrılmak istememiştim:gitme: Umarım sende en kısa sürede yaptırırsın :KK66:

cvp için çok tşkler fındıkk ama sorular bitmiyor malesef :) birkç başlık var orda da gamgama da sordum ama bandajları ertesi gün alıyor mu, sen ne zaman döndün evine, sen randevu alıp muayene olduktan kaçgün sonraya gün verdi nebil bey? off tek endişem şehir dışından gidecek olmam ve kucak delisi bir kızımın olması...

cvp için çok tşkler fındıkk ama sorular bitmiyor malesef :) birkç başlık var orda da gamgama da sordum ama bandajları ertesi gün alıyor mu, sen ne zaman döndün evine, sen randevu alıp muayene olduktan kaçgün sonraya gün verdi nebil bey? off tek endişem şehir dışından gidecek olmam ve kucak delisi bir kızımın olması...

bandajlar ameliyattan 3 gün sonra alınıyor sonra istersen geri dönebilirsin ama ben 2 gün daha kalmıştım çünkü sargılarımı aldırmaya giderken bile 10 dakikalık yolda silikonlarım baya sarsılmıştı :) tabi bu da bünyeden bünyeye değişir. Ameliyatı cumartesi günü olmuştum perşembe günü ayrıldım Ankaradan. ameliyat sonrasını çok rahat geçirdim diyebilirim ağrı bakımından, ancak şöyle bir durum var ki kollarımı kullanmam gerektiği için ilk hafta yemeğimi bile annem yedirmişti, bunun dışında yatıp kalkarken yardım almak gerekiyordu tabi zamanla bunların hepsi geçtiyerimseniben

Merhaba arkadaşlar, göğüslerimi büyüttürmek için uzun zamandır doktor araştırıyordum. Nebil Bey'le görüşmeye gittim. Muayene sırasında, uzun uzun operasyon hakkında bilgi verdi.Aklıma takılan tüm soruları cevapladı. Nebil Bey, yakından ilgisi ile muayene esnasında bana büyük bir güven verdi. ''İşte doktorum bu!'' dedim. 2 hafta sonrasına ameliyat günü aldım. Doktor kasaltıma, kol altı kesisiyle protezlerimi yerleştireceğini söyledi. Bu sayede iz problemim de olmayacaktı. Fakat daha sonra internetten yaptığım araştırmalarda kol altı kesisinin cinayet olduğunu söyleyen birçok yazı okudum. Bunlar aklımı karıştırmıştı. Doktorumu aradım ve göğüs altından kesi istediğimi söyledim. Ta ki ameliyat gününe kadar fikim böyleydi. Ameliyat günü muayenehaneye gittiğimde neden böyle bir karar verdiğimi doktorumla konuştum. Koltuk altı kesisi hakkında söylenenleri ona aktardım. Ayrıntılarıyla bir kez daha konuştuk ve doktoruma güvenerek koltuk altı kesisi yaptırmaya karar verdim.

Ekibiyle birlikte hastaneye gittik. O kadar sıcak bir ekibi vardı ki genel anestezi korkumu onlar sayesinde yendim. ve ameliyathaneye gülerek gittim.

2 saat süren operasyonun (uyudu,uyandı dahil) ardından gözlerimi açtığımda odamdaydım.Doktorum geldi kontrol etti.Hiçbir ağrı hissetmiyordum.Rahat bir gece geçirdim. sadece birkaç kez mide bulantısı yaşadım.Sabah doktorum kontrole geldi ve her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Bir gün hastanede kaldıktan sonra Nebil Bey ve anestezi doktorum beni çıkartmaya geldiler. Ankara dışından geldiğim için birlikte misafirhanelerine gittik.

Belirgin bir ağrım olmamasına rağmen, kaslarımı zorlamamak için yatıp kalkarken destek aldım. Burada söylenilenler gibi dayanılmayacak bir ağrı çekmedim. Sadece ayağa kalktığımda göğsümde bir baskı hissediyordum. bu da her geçen gün azalarak geçti.

3. gün sargılarım çıktı.(tabi bu süre içinde Nebil Bey sürekli beni arıyor ve sık sık kontrolüme geliyordu) Ameliyat şişliklerime rağmen mükemmel gözüküyorladı. Şişliklerim de günden güne azaldı.

Şu anda ameliyatın üstünden tam bir hafta geçti. Doktorun verdiği masajları düzenli olarak yapıyoruz. Heyecanla göğüslerimin doğal görüntüsüne kavuşmasını bekliyorum.

Sonuç olarak iyi ki aklımdaki soru işaretlerini açıkça Nebil Bey'e söyleyerek kol altı kesisine karar vermişim, gerçekten doktora güven çok önemliymiş. İnternette yazan her şeye inanmayıp doktorunuzla açıkça konuşmanızı tavsiye ederim. Sorularınız varsa seve seve cevaplarım.

Doktoruma ve ekibine beni bu kadar mutlu ettikleri için bir kez daha teşekkür ediyorum.

canım suan nasılsın memnun musun yumusaklıgı,gorunumu nasıl oldu,izler ne durumda? bir de senin ki anatomik mi yoksa yuvarlak protez miydi cnm?

fvalla içimi rahatlattın ya :) bende koltuk altı ldu 8 gün oldu daha bişey anlamıyorum 3. güne göre iyi tabi izler inkar da edemem :) o zaman 20 gün içinde gözle görünür bi iyileşme olucak desene findikk :) zaten koltuk altından başkasını hiç düşünmemiştm bile Allahtan doktorum da onu uygun gördü..ha bu arada benim amelıyat kas altı oldu ve kası filan kesme olayı zedeleme olayı yokmuş sadece kas altını bi aletle genişletip çukurlaştırıyolarmış bgn sordm doktoruma ilerleyen yıllarda doğru tercih yaptığını iyi bi yöntemle ameliyat olduğunu daha iyi anlıycaksın dedi..inş dediği gibi olur

gamgam sen kime hangı sehırde ameliyat oldun,suanda yumusaklık ve ız durumun nedır? bir de sana anatomık mı yoksa yuvarlak mı takılmıstı...cevap yazarsan cok sevinirim

gamgam sen kime hangı sehırde ameliyat oldun,suanda yumusaklık ve ız durumun nedır? bir de sana anatomık mı yoksa yuvarlak mı takılmıstı...cevap yazarsan cok sevinirim

pardon sımdı okudum da sen de nebıl beye olmussun,ama dıger sorularımı cevaplarsan sevınırım,malum koltuk altından amelıyat olan bırılerını bulmak cok zor ve ben ıkı hafta ıcınde amelıyat olmak ıstıyorum

canım onun bi yöntemi war desteksiz bir sütyen ya da yarım atlet giy we sonra ince çoraplara 300 cc için 300 gr pirinç 350 cc için 350 gr pirinç koy we birine 300lüğü birine 350liliği koy we hangisi seni cezbediyorsa onu uygula geçmiş olsunn..:KK16:

canım onun bi yöntemi war desteksiz bir sütyen ya da yarım atlet giy we sonra ince çoraplara 300 cc için 300 gr pirinç 350 cc için 350 gr pirinç koy we birine 300lüğü birine 350liliği koy we hangisi seni cezbediyorsa onu uygula geçmiş olsunn..:KK16:

bak buda iyi fikir alemsin valllaha..ahahaha mantıklı yanii hiç aklıma gelmezdi:KK66:

X