Saç Rengi ve Saç Boyama fındık kabuğunu merak edenler buyrun...

nası elde edlilr bilmiyorum ama bu renk çok kötü insanı çok soluk gösteriyo bnce tabi sizin zevkınız umarım istediğinz renk tutar

Bende aynı derten muzdaribim..
Saç rengim suanda sizinle aynı..
Garnier fındık kabuğu aldım.. kutudaki renkle alakası yok..
istediğim renkde size yakın bi renk sizin istediğiniz renge yakın

İSTEDİĞİM RENK

Nasıl elde edebiliriz ki bu rengii boshayallersmile

senın saçın ne renk? ben bal köpüğü ve açık kumral aldım beklemedeyım..

senın gönderdiğin resım tek renk boya değil saçına platine yakın balyaj atılmış ve ustunden altın sarısı tonlarında bı boyayla geçilmişş...

cnm şahıs arkadaşım öneceden saçı sarıydı ani bi kararla kahve yaptı..
sıkıldı ve balköpüğü yaptı sonuç o resim işte..

bak bu şuandaki saçım..
Garnıer fındık kabuğu.

hımmmm... saçların sağlamsa eğer açıcıyla açıp boyayabılırsın eğer yıpranma varsa ona bişi dıyemıcem çunku koyu renkmiş bayaa ben fındık kabuğundan röfleyle döndüm sonrada açıcıyla açtırdım ustune tek renk sarı boyandı o kadar hol olşmuştu ki sarılar parlıyodu alttan ama o zaman saçlarım sağlamdı şuan aynı şeyı yapamıyorum...

yok yaa açıcalar yakar saçım belime 4-5 parmak kaldı uzuyor
Röfle mağduruyum zaten
Rengi beğendim sadece kendime yapabilirmiyim bilmiyorum..
çok açmak lazım..boshayallersmile

ben de saçımı fındık kabuğuna boyadım. dopal rengi koyu kumraldı üstüne fındık kabuğu yaptım ancak kızılımsı bir parıltı verdi ve hiç hoşuma gitmedi. Acaba fındık kabuğunun üstüne açık kumral mı yapsam koyu kumral mı.hangisi bu kızıllığı nötrleştirir bi fikri olan yardımcı olursa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…