ikoloji Nirvana Kayıtlı Üye 19 Eylül 2007 187 -12 641 İstanbul 27 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ikoloji #1 kızlar bu pazar nikahım var su an sacım akmış fındık kabuğu renginde üstüne açık kumral boyasam nasıl olur acaba??
kızlar bu pazar nikahım var su an sacım akmış fındık kabuğu renginde üstüne açık kumral boyasam nasıl olur acaba??
YesilMercimek Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2011 651 4 68 Antalya 28 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ikoloji #2 Öncelikle hayırlı olsun mutluluklar diliyorum :) Ben pek anlamam ama buraya şu an ki saç renginizin resmini koyarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz
Öncelikle hayırlı olsun mutluluklar diliyorum :) Ben pek anlamam ama buraya şu an ki saç renginizin resmini koyarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz
frezya_05 ☆ηαтυяα͎ Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2010 672 9 46 Tekirdağ 28 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ikoloji #3 öncelikle mutluluklar dilerim ama bence böyle önemli bir an için evde boyama işi riskli değilmi bide renk değişimi isdiyorsunuz bence mutlaka bi kuaföre yapdırın
öncelikle mutluluklar dilerim ama bence böyle önemli bir an için evde boyama işi riskli değilmi bide renk değişimi isdiyorsunuz bence mutlaka bi kuaföre yapdırın
B bskpln Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2011 25 0 36 İstanbul 28 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ikoloji #4 bence güzel olur,doğal duruyor