• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Fincansiz yemek takımı bilen alan kullanan var mi

jsmnn_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
7
1
36
Denizli
Merhaba

Ceyiz icin 12 kişilik yemek takımı alacağım 2 takım ancak fincan istemiyorum kullanmayı sevmiyorum fincani olmayan yemek takimi önerisi olan ve kullanan arkadaşlar var mı ??

Kütahya Porselen Kare Bone 12 Kişilik 73 Parça 50111 Desenli Yemek Takımı, ara servisi var, fincanı yok, ama fiyatı diğerlerinden daha pahalı. :( fiyat önemli değil diyosan poria marka var, o da ara servisli ya da 24 tane servisi olanlar var. bide bi markada 12 kişilik fincanı olanlar vardı. yani çay fincanı yok ama 12 tane türk kahvesi vardı.

Ayy daha kodunu internetten bakmadan bildim, bu benim beğendiğim takımdır diye. Hakikaten de oymuş. Bu takım çok güzel ama dediğiniz gibi hem kahve fincanı yok hem daha pahalı, ben de anlamadım niye böyle. :110:

ya benim de içimde kaldı. aslında 2 boy servisinin olması avantaj. servis tabağı daha çok kullanılıyo, hatta bunun çiçekli modelini alıp kahvaltı için de kullansam mı die düşündüm bi ara. Jumbo da var 60 parça o da 900 dü sanırım. ama mağazalarda ya da internette kampanyalar oluyo ya takip etmek lazım.

karacanın 60 parçalık 12 kişilik fine bone yemek takımları var ben almeria yemek takımını aldım ve gerçekten begendim modelini..

Merhaba

Ceyiz icin 12 kişilik yemek takımı alacağım 2 takım ancak fincan istemiyorum kullanmayı sevmiyorum fincani olmayan yemek takimi önerisi olan ve kullanan arkadaşlar var mı ??
Merhaba, bende fincan istemeyip ara servisli bi takim tercih ettim. Prouna dan aldim canim. Fikir olmasi icin foto ekliyorum 0067145_satin_stitch_72_para_yemek_takimi.webp

Çok teşekkür ederim arkadaşlar jumbo da buldum 2 takım çok beğendim anneler gününü bekliyorum indirim olur diye tahmin ediyorum
Bu arada çelik tencere takımı bakarken enplus diye bir mağazada WMF marka gördüm hoşuma gitti kullanan ya da bilen öneren var mıdır acaba??

Çok teşekkür ederim arkadaşlar jumbo da buldum 2 takım çok beğendim anneler gününü bekliyorum indirim olur diye tahmin ediyorum
Bu arada çelik tencere takımı bakarken enplus diye bir mağazada WMF marka gördüm hoşuma gitti kullanan ya da bilen öneren var mıdır acaba??
Wmf celikte cok iyidir, bicaklari vs.. ancak celik tencere takimlarini fazla pahali buluyorum fiyat performns acisindan. cunku wmfde fissler gibi avrupa standartlarinda tencere uretyo. Karniyarik tenceresi yok mesela boyutlr cok yakin birbirine, yani kullnisli degil. Haliyle jumbo, korkmaz tarzi markalar daha mantikli geliyor.sevguler

Wmf in setlerde değil ama ayrı olarak büyük pilav tenceresi ve gene pilav tenceresi tarzında ama daha ince karnıyarık tarzında tencereleri var, enplusın katalogunda görmüştüm, aklınızda bulunsun.

Wmf in kalitesi tartışılmaz malum

Yemek takımı için de royal bone china'da yemek takımlarında fincan olmuyor çay seti olarak aytı satılıyor fincanlar

Back
X