Merhba canım; anladığım ya da uydurabildiğim kadarıyla yazayım dedim. :)
Öncelikle fincan sapı nerede bilemediğim için biraz sıralamada karışıklık olacak. :$
İçinde bulunduğun, çözmeye çalıştığın bir sıkıntın var ve bu konunun çözümü epey zaman alacak nihayetinde çözülecek. İçinde bulunduğun sıkıntıyla alakalı bir erkekten yardım alacaksın. Bu sıkıntı sebebi de olabilir bu kişi ve bu kişi polis ya da asker.Muhtemelen sen ondan yardım istiyorsun ancak onun arkasındaki bir grup insan onunla senin bağlantını- ilişkini hoş karşılamıyorlar. Bu adam çok temiz bir adam ve sana yardım ettiği takdirde kendinden fedakarlıkta bulunarak bu yardımı edecek.
Bunun ardından epey yolların olacak. Bu yollardan çeşitli kazançlar elde edeceksin. :) Bu yollar bir birlikteliğie vesile olabilir. Temiz bir birliktelik.
Hayatında üçüncü şahıslar fazlasıyla söz sahibi. Bir haberi direk ulaştımak yerine insanlardan almayı ya da insanlarla ulaştırmayı tercih ediyorsun bu da bazı aksaklıklara sebep olacak. Senin iyi niyetle yaptığın bir şey sana pek iyi dönmeyecek. 3. şahıslar etken...
Tabağı tam çıkaramadım ama hayatında rol yapan biri var ve deşifre olması çok yakın. Hakkında hayırlısı. :)