finaller

Svtsvtsvt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2018
366
282
103
final haftası cok zorlu yorgun ve uykusuz geçiyor sizinde öle mi uyku gelmemesini saglmak için ne besini önerirsiniz veya dirençli kalmak için önerileriniz var mı

Bol bol filtre kahve ve arka fonda uyku getirmeyen sözsüz müzikler jazz, blues gibi... Yapacak bir şey yok yani idare edeceksin finaller bitene dek. Kolay gelsin.

Temiz beslenin, fastfood tuketmeyin her uykunuz geldiginde balkona cikip derin derin nefes alin. Elinizi, yuzunuzu, ense ve kulaklarinizi soguk suyla yikayin. Vaktiniz olursa ve sizi sersemletmeyecekse oglen 1 saat kadar uyuyun. Allah zihin acikligi versin. Finallerde basarilar

Ben üniversite zamanıda yatağa gectiğimde ister istemez beni sevmeyen adamı düşünüyordum ve başlıyordum hüngür ağlamaya. 2 saat sonra uykum kaçıyordu zaten sonra kalkıp 5'e 6' ya kadar çalışyordum ve çalışmanın en keyifli ve en verimli olduğu saatlerdi. Algım her nedense daha açık oluyordu. Daha sonra sabah 9'da 10'da kalkıp derse gidiyordum. Gpa 3.57 ama işsizim uzun vadede pek işe yaramadı tabi.

Bölümüzün ne ? Merak etimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…