• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

finale yanlış sınıfta girmek

bnm bölm hocamda rektör yardmcısı cnm konşcam da odasnda bulamıyorum :(

bulursun canım nereye gitcek ünide istersen sana telefon numarasını bulabilirim müftü hocanın konuş anlayışlı bir hoca anlayacaktır diye düşünüyorum.

yaa bn ondan puan istemiyorm fazladan bişey istemiyorum sadece okusa yeter ztn ödevim var onunla kesn geçerdm düşük olsa. ki yaptgmdan eminim ilkide ii. ama bu yaptgı hakszlklıga çok üzülüyorum umut ediyorum bakarmşm otomsyona geçmişim filanda. hadi bşka hoca olsa derdim dediğin gibi bu cins :D hani bir konu yaznca nete kadınlar kulübü çıkıoya. kendi adnı yazsa burdada var artk kadn uludağ forum uludğ sözlğü geçtm:D

o ismini aratıp okusun bunları da azcık hocalık öğrensin bnce dedğin gibi puan istemiosun hakkını istiyosun ama nerdeee işte okul cinslerle dolu:D canım umarım okur kağıdını ama eğer kalırsanda üzülme 1 dersten hiiiiç bişey olmaz döneminde bitirrsin okulunu kursuna da gidersin yurtdışına da :)

o ismini aratıp okusun bunları da azcık hocalık öğrensin bnce dedğin gibi puan istemiosun hakkını istiyosun ama nerdeee işte okul cinslerle dolu:D canım umarım okur kağıdını ama eğer kalırsanda üzülme 1 dersten hiiiiç bişey olmaz döneminde bitirrsin okulunu kursuna da gidersin yurtdışına da :)

makro zor bu sene diyorum hepsini geçip makrodan kesn kalrm diee. tek ders olsa üzülmemki böyle :43: bn daha bunlarla uğraşrken ne kursa gidebilrm ne dil sınavna girebilrm okul bile uzar. bide takmasın ilerdede kalırsam filan die bişey diyemiyorum kadına :43::43:

teşekkürler inş okurr insafa gelip. ondan önce dekanmış benim danışmanım ona sorucam geçerli derse dayanıcam kapısına uleynnn :1:

evet canım aslında biz hakkımızı aramıyoruz diye böyle yapıyor bu hocalar, eli mahkum tekrar girsin sınava diye düşünüyorlar,
böyle hukuksuzluklara meydan vermemek gerek,
bence hakkını sonuna kadar ara, sizin okulda var mı bilmiyorum ama olmadı dilekçe verirsin, ben bu dersi bu hocadan almak istemiyorum bana karşı olumsuz tutumu var diye
dilerim bunlara gerek kalmaz

bulursun canım nereye gitcek ünide istersen sana telefon numarasını bulabilirim müftü hocanın konuş anlayışlı bir hoca anlayacaktır diye düşünüyorum.

önce kendi hocama gidiym canım olmazsa sana msj atarım burdann çok saoll :)

evet canım aslında biz hakkımızı aramıyoruz diye böyle yapıyor bu hocalar, eli mahkum tekrar girsin sınava diye düşünüyorlar,
böyle hukuksuzluklara meydan vermemek gerek,
bence hakkını sonuna kadar ara, sizin okulda var mı bilmiyorum ama olmadı dilekçe verirsin, ben bu dersi bu hocadan almak istemiyorum bana karşı olumsuz tutumu var diye
dilerim bunlara gerek kalmaz

2 hoca vardı çiftlere giren teki bu sene girmio bu derse sadece bu kaldı diğeri tek nolara bişey yapamazlar. hocaya söledm ztn yaz oklnda lmk sitiyorm die bşka okula gidebilrsn ancak dedi

makro zor bu sene diyorum hepsini geçip makrodan kesn kalrm diee. tek ders olsa üzülmemki böyle :43: bn daha bunlarla uğraşrken ne kursa gidebilrm ne dil sınavna girebilrm okul bile uzar. bide takmasın ilerdede kalırsam filan die bişey diyemiyorum kadına :43::43:

makro bizde geçen sene vardı çok rahat vermiştim dersi sıkma canını sırasıyla herşey yoluna girer inşallah

eğer tek çift sistemi her sene değişmezse muhtemelen sayısal yöntemi de ondan alcaksın canım allah sabır versin ne deym yüzüne bakınca ders dinleysi gelmio insanın ayyy çok kötüyümmm :D:D makroyu da korkma derim bak ben o kadar kalmış birii olarak söylüyorum ilk alışımda verdim erol iyibozkurttan aldım sorsan bir soru yapamam ama test yapıyordu koşullu da olsa geçtim inşlahh kolay verebilceğin biri hocan olur :) ama düşün insanlar yaz okullaryla üstten almayla 3 yılda 3.5 yılda bitirebiliyor okulu sen bi kaç dersten kalsanda uzamaz okulun en kötü tek ders sınvları var ona da 2 dersten girebiliosn :)

eğer tek çift sistemi her sene değişmezse muhtemelen sayısal yöntemi de ondan alcaksın canım allah sabır versin ne deym yüzüne bakınca ders dinleysi gelmio insanın ayyy çok kötüyümmm :D:D makroyu da korkma derim bak ben o kadar kalmış birii olarak söylüyorum ilk alışımda verdim erol iyibozkurttan aldım sorsan bir soru yapamam ama test yapıyordu koşullu da olsa geçtim inşlahh kolay verebilceğin biri hocan olur :) ama düşün insanlar yaz okullaryla üstten almayla 3 yılda 3.5 yılda bitirebiliyor okulu sen bi kaç dersten kalsanda uzamaz okulun en kötü tek ders sınvları var ona da 2 dersten girebiliosn :)

öyle bir ders oldgnu ilk kez duydum yine o gelmesin yaa :( tek korkumda okulun uzaması zaten inşallah geçerim :)

sayısal yöntemler kendi başına cins bi konudur bilgin olsun :52:
işletmede matematiksel iktisat var bide siz alıyomusunuz bilmiyomda o da çok cinstir :52::52:

sayısal yöntemler kendi başına cins bi konudur bilgin olsun :52:
işletmede matematiksel iktisat var bide siz alıyomusunuz bilmiyomda o da çok cinstir :52::52:

saol cnm sayısal yönt duydm sanırmda bize odlgnu blmiodm yada seçmelidir die umt ediodm. ama dieri yok sanrm :)

hocayla konuşmaya gittiğimde kapısına çoktan sınavı iptal olanları asmıştı. 20 kişi ya 20 kişiyi okusa nolur okumasa nolur anlamadım ben Allahından bulsun diyorum. itiraz hakkımı araştırdım yokmuş yanlış girdm diye

hocayla konuşmaya gittiğimde kapısına çoktan sınavı iptal olanları asmıştı. 20 kişi ya 20 kişiyi okusa nolur okumasa nolur anlamadım ben Allahından bulsun diyorum. itiraz hakkımı araştırdım yokmuş yanlış girdm diye

hadi ya :31:
olsun canım sen konulara çalıştın en azından bilgin var en kötü ihtimalle veremesen bile azami bitirme sınavlarıyla geçersin.

Çok sinir bozucu ya
Neyse artık,seneye verirsin dersi ..

nasıl geçti kalan dersleriniz varmı bekliyorum kızlar merak ettim :) bnm 2si kesn kalıyorr dierlerini görücezz

Back