yönetmelikte yazmıyosa tutanak tutması işe yaramaz o zaman
yönetmelkte öyle hiçbşy yoktu cnm sınıfı karştrmak filan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yönetmelikte yazmıyosa tutanak tutması işe yaramaz o zaman
anlaadım canım hocan kim ders ne peki ?
yönetmelkte öyle hiçbşy yoktu cnm sınıfı karştrmak filan
Kötü olmuş
Böyle sorunlu hocalardan nefret ediyorum
Neyseki benim bölümümde böyle hocalar yok ama yine de dikkatli olmak lazım
Biraz daha bastır bence tamamen hocanın inisiyatifinde durum
tutanak tutsa ne sebep göstericek peki farklı sınıfta girdimi gözünü korkutmak için demiştir sen içini ferah tut.hem bak karıştıran çok olmuş tek sen değilsin yani onlara huysuzlanmıştır kesin
ewt hani bi kere gittimya konşmaya. diğer hocalar yine git diolar ama ne diyebilrm blmiyorum gerçekten katı bir kadn 2006dan beri kalanlar var yani her sene baya kalan oluo
banada öyle gelio hani çok saçma bişey gibi haksız diyemiyorum haksz olan biziz karştrdk sonçta ama emek verdm ya ilk kez
o kadından uzak durmanı önerrim bnce tam bir cinstir anlatamadığını da sınavda sorar zehra başkayadan alırsn yazın olmadı onun sınvları daha kolay sonuçta
Sanki onlar öğrenci olmadılar yahu
Bi sınav kağıdını bulup çıkarmak zor olmamalı
Tamamen komplekslerinden kaynaklanıyor bazı hocaların
Belki de anlık bir sinirle söylemiştir tekrar konuştuğunda daha anlayışlı olur belki
çalıştın ya illa ters gider bişey.bende çalıştığım derslerin sınavına hep geç gelirdim
gözetmenler almazdı hocayı bulurdum o sınava sokardı beni.ben çok fenaydım galba
sorunu bulup çıkarmak değil canım bulup çıkarp onlar hkknda tutank tutp iptal edicekmiş. o kdrda uzatıyor yani
sorunu bulup çıkarmak değil canım bulup çıkarp onlar hkknda tutank tutp iptal edicekmiş. o kdrda uzatıyor yani
bazı üniversite hocalarının ruh hastası olduğunu düşünüyordum ama artık eminim ya!
o kadar kağıdı çıkarıp bulup tutanakla uğraşacağına bi zahmet okuyup not verse ya!
ay çok sinirlendim! özel eğitime ihtiyacı var hepsinin!
dersin yıllardr yaz okulu açlmıomuş. olsa geçen yaz giderdim. başka okulda almam gerekıomş :S ve otomasyon tek çift die ayrıyor. zehra hoca teklre giriyo ya yine olsa seçerm gül emeli sorularını yapabliyorum geçen sene çalşmadmda kaldm ama bu sene koly sordgnu fark ettm bize giren dier hocalara göre. ama bunun yzünden kalıcam bi :/ sorucam foruma ama aynı hocadan böyle bşy yaşayan yoktr. dier çoğu hocada anlayşlı zaten[/QUOT
ben 3 sene önce almıştım da o yüzden canım değişmiş demek ki yaz okulunda açmamaları saçma olmuş ama yazoklunda tek çift ayrımı yoktur aklında bulunsn
Katılıyorum öğrenciye tahammülün yoksa öğretmen olma ne bu yani düşman mı karşındaki
Üni.de neyseki henüz böyle hocalarla karşılaşmadım ama çok var böyleleri