• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

finale yanlış sınıfta girmek

yönetmelkte öyle hiçbşy yoktu cnm sınıfı karştrmak filan :D

tutanak tutsa ne sebep göstericek peki farklı sınıfta girdimi gözünü korkutmak için demiştir sen içini ferah tut.hem bak karıştıran çok olmuş tek sen değilsin yani onlara huysuzlanmıştır kesin :9:

Kötü olmuş
Böyle sorunlu hocalardan nefret ediyorum
Neyseki benim bölümümde böyle hocalar yok ama yine de dikkatli olmak lazım
Biraz daha bastır bence tamamen hocanın inisiyatifinde durum

ewt hani bi kere gittimya konşmaya. diğer hocalar yine git diolar ama ne diyebilrm blmiyorum gerçekten katı bir kadn 2006dan beri kalanlar var yani her sene baya kalan oluo :43:

tutanak tutsa ne sebep göstericek peki farklı sınıfta girdimi gözünü korkutmak için demiştir sen içini ferah tut.hem bak karıştıran çok olmuş tek sen değilsin yani onlara huysuzlanmıştır kesin :9:

banada öyle gelio hani çok saçma bişey gibi haksız diyemiyorum haksz olan biziz karştrdk sonçta ama emek verdm ya ilk kez :D

o kadından uzak durmanı önerrim :D:D bnce tam bir cinstir anlatamadığını da sınavda sorar zehra başkayadan alırsn yazın olmadı onun sınvları daha kolay sonuçta

ayrıca bir de uludağ forumda sorsaydın bu konuyu mutlaka başına böyle bişey gelen olmuştur canım

Bence sorun olmaz çünkü bütün sınavlar ortak oluyor mesela bizim okulda hatta karışık yani yarımız orda yarımız burda hocanın insafına kalmış

ewt hani bi kere gittimya konşmaya. diğer hocalar yine git diolar ama ne diyebilrm blmiyorum gerçekten katı bir kadn 2006dan beri kalanlar var yani her sene baya kalan oluo :43:

Sanki onlar öğrenci olmadılar yahu
Bi sınav kağıdını bulup çıkarmak zor olmamalı
Tamamen komplekslerinden kaynaklanıyor bazı hocaların

Belki de anlık bir sinirle söylemiştir tekrar konuştuğunda daha anlayışlı olur belki

banada öyle gelio hani çok saçma bişey gibi haksız diyemiyorum haksz olan biziz karştrdk sonçta ama emek verdm ya ilk kez :D

çalıştın ya illa ters gider bişey.bende çalıştığım derslerin sınavına hep geç gelirdim :9:
gözetmenler almazdı :47: hocayı bulurdum o sınava sokardı beni.ben çok fenaydım galba :52::52::52:

o kadından uzak durmanı önerrim :D:D bnce tam bir cinstir anlatamadığını da sınavda sorar zehra başkayadan alırsn yazın olmadı onun sınvları daha kolay sonuçta

dersin yıllardr yaz okulu açlmıomuş. olsa geçen yaz giderdim. başka okulda almam gerekıomş :S ve otomasyon tek çift die ayrıyor. zehra hoca teklre giriyo :( ya yine olsa seçerm gül emeli sorularını yapabliyorum geçen sene çalşmadmda kaldm ama bu sene koly sordgnu fark ettm bize giren dier hocalara göre. ama bunun yzünden kalıcam bi :/ sorucam foruma ama aynı hocadan böyle bşy yaşayan yoktr. dier çoğu hocada anlayşlı zaten

Sanki onlar öğrenci olmadılar yahu
Bi sınav kağıdını bulup çıkarmak zor olmamalı
Tamamen komplekslerinden kaynaklanıyor bazı hocaların

Belki de anlık bir sinirle söylemiştir tekrar konuştuğunda daha anlayışlı olur belki

sorunu bulup çıkarmak değil canım bulup çıkarp onlar hkknda tutank tutp iptal edicekmiş. o kdrda uzatıyor yani

çalıştın ya illa ters gider bişey.bende çalıştığım derslerin sınavına hep geç gelirdim :9:
gözetmenler almazdı :47: hocayı bulurdum o sınava sokardı beni.ben çok fenaydım galba :52::52::52:

aynen yaa ilk kez çalştm geçicem die bazen çok zor sorar bütn sorular kolaydı bn sınavda diyorum geçmeyi bırak bb geitrrm filan snra halim bu işte :43:

sorunu bulup çıkarmak değil canım bulup çıkarp onlar hkknda tutank tutp iptal edicekmiş. o kdrda uzatıyor yani

bazı üniversite hocalarının ruh hastası olduğunu düşünüyordum ama artık eminim ya!
o kadar kağıdı çıkarıp bulup tutanakla uğraşacağına bi zahmet okuyup not verse ya!
ay çok sinirlendim! özel eğitime ihtiyacı var hepsinin!
:47::47::47::47::47:

bazı üniversite hocalarının ruh hastası olduğunu düşünüyordum ama artık eminim ya!
o kadar kağıdı çıkarıp bulup tutanakla uğraşacağına bi zahmet okuyup not verse ya!
ay çok sinirlendim! özel eğitime ihtiyacı var hepsinin!
:47::47::47::47::47:

Katılıyorum öğrenciye tahammülün yoksa öğretmen olma ne bu yani düşman mı karşındaki
Üni.de neyseki henüz böyle hocalarla karşılaşmadım ama çok var böyleleri

sınava gırınce sınıf lıstesı gelırdı sırayla sıralarımıza ımza atardık sızde oyle bır durum yokmu ,o lıstede ısmın yoksa o sınıfta sınava gıremezdın.sıstem degısmıs sanırım.

dersin yıllardr yaz okulu açlmıomuş. olsa geçen yaz giderdim. başka okulda almam gerekıomş :S ve otomasyon tek çift die ayrıyor. zehra hoca teklre giriyo :( ya yine olsa seçerm gül emeli sorularını yapabliyorum geçen sene çalşmadmda kaldm ama bu sene koly sordgnu fark ettm bize giren dier hocalara göre. ama bunun yzünden kalıcam bi :/ sorucam foruma ama aynı hocadan böyle bşy yaşayan yoktr. dier çoğu hocada anlayşlı zaten[/QUOT

ben 3 sene önce almıştım da o yüzden canım değişmiş demek ki yaz okulunda açmamaları saçma olmuş ama yazoklunda tek çift ayrımı yoktur aklında bulunsn

Katılıyorum öğrenciye tahammülün yoksa öğretmen olma ne bu yani düşman mı karşındaki
Üni.de neyseki henüz böyle hocalarla karşılaşmadım ama çok var böyleleri

inşallah bundan sonra da karşılaşmazsın canım :50:
bizde de var bir kaç tane, öğrencilerin kendilerine sayıp döktüğünü bilmek hoşlarına gidiyor bi çeşit haz duyuyorlar diye düşünüyorum artık
:9:

geçemezsem yazn başka okulda alıcam artık. kursa gidicktm kaldgm dersler var bu sene gitmym seneye giderm dedm geçip. hepsne de çalştm yine alttan dersm war ya. uğraşamam artk gidicem başka bi şehre napym

Back