sınava gırınce sınıf lıstesı gelırdı sırayla sıralarımıza ımza atardık sızde oyle bır durum yokmu ,o lıstede ısmın yoksa o sınıfta sınava gıremezdın.sıstem degısmıs sanırım.
geçemezsem yazn başka okulda alıcam artık. kursa gidicktm kaldgm dersler var bu sene gitmym seneye giderm dedm geçip. hepsne de çalştm yine alttan dersm war ya. uğraşamam artk gidicem başka bi şehre napym
dersin yıllardr yaz okulu açlmıomuş. olsa geçen yaz giderdim. başka okulda almam gerekıomş :S ve otomasyon tek çift die ayrıyor. zehra hoca teklre giriyoya yine olsa seçerm gül emeli sorularını yapabliyorum geçen sene çalşmadmda kaldm ama bu sene koly sordgnu fark ettm bize giren dier hocalara göre. ama bunun yzünden kalıcam bi :/ sorucam foruma ama aynı hocadan böyle bşy yaşayan yoktr. dier çoğu hocada anlayşlı zaten[/QUOT
ben 3 sene önce almıştım da o yüzden canım değişmiş demek ki yaz okulunda açmamaları saçma olmuş ama yazoklunda tek çift ayrımı yoktur aklında bulunsn
açılsa zaten yaz okulu en az 2000 kişi olUCAK hrlde. sadece girdiğim sınfta 1000 vardı
mezun aşamasında mısın ? neden alttan almıyorsun ?
inşallah bundan sonra da karşılaşmazsın canım
bizde de var bir kaç tane, öğrencilerin kendilerine sayıp döktüğünü bilmek hoşlarına gidiyor bi çeşit haz duyuyorlar diye düşünüyorum artık
Bence de
Böyle yapınca otoriter hoca imajı mı yarattıklarını sanıyorlar acaba
Halbuki herkes kompleksli gözüyle bakıyor
şuan alttan alıyorum daha 2. sınftaym. ama yin e geçemezsem yaz okulu açılmıyorsa başka okulda yazın o ders varsa almamız lazm
canım öyle bişey yok bak ben de uludağdaydm ve 1 sene sene tekrarı 1 dönem yaptım birazda olsa biliyorum sen bu dersi yaz okulunda alamazmışsn açılmadığı için o yüzden 3.sınıfın 1.döneminde alırsın. ganon 2 ise eğer 3.sınıftaki 1. dönem tüm derslerini alırsın ve yanında bu işlt matematiğini alırsın değilse ilk önce altta olanı almak zorunda olduğun için işletme matematiğini alırsın 3.sınıfın 1. döneminden bir tane dersi bırakırsın onu da ya yaz okulnda alırsın yada 4.sınıfta yani senn başka okula gitmene oraya fazladan para vermene hiç gerek zaten uludağ üniversitesine eternce çok harç veriyorsundr 2.öğretimsen bnde öyleydm çnküü
yaa ben hiç dersim kalmasn istiyorum ondan bşka oklda yaza gidiym diyodum kursa gidicem ertelenio hep öbr yaz yurtdşna gitmek istiyorum dil içn kafamda bnlar olsn istemiyorm artk. geçen sene çok bıraktm çalşmadm bu sene üstten alamadm 1 dersi ortalamam 2ydi. yoksa 2 dersi alamıcaktım :S hep senye ertelenmesi stres yapıo bnde bide bu durumda haklıym ya
canımı hiç yaz okulunda başka okuldan alıyım deme.hocası farklı oluyo soru stili farklı oluyo.oraya gitmek için yol paran falan hepsi işin içinde.sen durumunu düzeltmeye bak ki haklısın yönetmelik dışında bişey uygulayamazolduki geçemedin o zman alttan al tek ders sınavlarına girersin sende
yaa ben hiç dersim kalmasn istiyorum ondan bşka oklda yaza gidiym diyodum kursa gidicem ertelenio hep öbr yaz yurtdşna gitmek istiyorum dil içn kafamda bnlar olsn istemiyorm artk. geçen sene çok bıraktm çalşmadm bu sene üstten alamadm 1 dersi ortalamam 2ydi. yoksa 2 dersi alamıcaktım :S hep senye ertelenmesi stres yapıo bnde bide bu durumda haklıym ya
bence de yaz okulunu düşünme, o kadar kişi yanlış sınıfta girmiş, bence sizin gözünüzü korkutmak için demiştir ya
olmadı arkadaşın dediği çok mantıklı gelecek yıl aynı dönem alırsın dersi
kafam o kadar karışıkki stres yaptm çok buraya yazdım ama yine hocayla konuşucam bakalım ya bnm çok sevdiğim bi prof var. o konşsa yararı olrmu dersinz hocalar birbirne yaparmı böyle adam beni övse filanlisede oluoya onn dersleri ii kalmıo hiçbi dersten derler diğeride geçirir fikir üretiyorum birde durumum zaten kötü.
o kdr stres yaptmki düşünemiyorum bakalm tek kalan bu olrsa gitmem alttan alırm teşekkrler :)
sen kesinlikle haklısın ama benim erkek arkadaşım arkadaşıyla hemen hmen aynı yaptığı kağttan 55 aldı arkadaşı 90 ama itiraz bile edemedi sırf gül emel olduğu için o da sayısal yntm alıyordu yani cidden cins bir kadın ama sen bilirsin tabi ki başka okuldan da alabilrsin.ben kursa gidcem dedn ya bşka dersin kalmazsa bir tek buysa kalacak dersin onu alttan alabilrsin diye dedm yaz okuluna gelmene gerek kalmadan yani tabi sen birde sınav sonucunnu bekle belli de olmaz blki öyle der ama geçersin sınavnda güzel geçmiş:)
yaa bn ondan puan istemiyorm fazladan bişey istemiyorum sadece okusa yeter ztn ödevim var onunla kesn geçerdm düşük olsa. ki yaptgmdan eminim ilkide ii. ama bu yaptgı hakszlklıga çok üzülüyorum umut ediyorum bakarmşm otomsyona geçmişim filanda. hadi bşka hoca olsa derdim dediğin gibi bu cinshani bir konu yaznca nete kadınlar kulübü çıkıoya. kendi adnı yazsa burdada var artk kadn uludağ forum uludğ sözlğü geçtm
Merhaba canım bende uludağ ünide 2. sınıf işletme okuyorum ama myo da bölüm hocanla konuş derim mutlaka rektör yardımcısı müftü hoca var onunla konuş çok iyi birisi belki birşeyler yapabilir
google amcaya sordum şimdilik bu topik çıkmıyor
mail adresi falan çıktı hocanın, istersen toplu halde şükranlarımızı bildirelim şahsi manevisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?