çok teşekkür ederm cevaplarnız için kızlar ama hocayla konştm yanlş eyrde girmişim dedim çok sinrli bi kadın zaten kagtları gösterdi nsl bulamadn numaranı dedi çok karmaşıktı dedim. napıcaksınız dedm iptalmi olcak filan. o da o sırada sınav kagtlarnı ayırıodu tam evet hepsini çıkartıcam yanlış girenleri tutanak tutcam iptal dedi çok üzüldüm yaa yaparmı gerçekten. snirdenmi dedi blmiyorum ama hakkını yer baya insanın sadece ynlş giren bn deildm sınıfımdan kızlar vardıve geçen sene kaldgm ders kolay bi ders deil ilk kez o kdr çalştm kesn geçiyorum. o kdr taktmki dier hocalara sordum fark etmez geçerlidir dediler. hocamn ismini söledim o terslk yapabilr dediler biraz katı bir kadın. bidaha konşmaya gidicem de ne dicem zaten bi kere gittm :S
bizdede vardı öle cins hocalar.hoca cinsse yapıcan basit okul yönetmeliğini sınav bölümünü oku.eğer sınava başka sınıfta girenleri tutanakla iptal hakkı yoksa sende koy tavrını al hakkını söke söke canım.hiçte korkma
ispat gösterin o zman bu hakkınız yok de bu kadar basit
arkadşlar sınava yanlş snfta 1. öğretimlerle girmişim ya kendim 2. öğretimim. hocaya sordm iptal olur dioo. kesinmi olurr ona mı bağlıııı off ilk kez geçiodm dersten sınf yanlş die kalıyorm yine yaabaşka bi hakkım var mıı bilen varmııı
şöyle egzantirik durum var. insan sınıf arkadaşlarından kimse olmadığını görmediği halde o sınava girer mi?
dediğine bakarım canım çok saoll. ama diğer hocalar normalde geçerli sayıyorz bazıları katı oluo dediğine göre böyle kalanlar varr. kötü gçse üzülmem ya gerçekten hak ettm notm düşk olr die ödev götürdm özel olark sorup ona bile egrek yoktu o kdr ii bi sınavdıki
şöyle egzantirik durum var. insan sınıf arkadaşlarından kimse olmadığını görmediği halde o sınava girer mi?
oooo bizede neler neler dediler.valla çetin olucaksın böle durumlarda.madem karşındaki taviz vermiyo sende vermiceksin.normalde sınav kağıdını göstermezler.ben yüksek bekliyodum kesin 90 aldım dedim maliyet muhasebesinden not bi açıklandı 52 dedim imkansız.hocaya gittim dilekçe ver dedi.dilekçe vercem kurul toplancak zaten verilen 2 hafta süresi biticek.durmu sizde biliyosunuz başınızdan savmak istiyosunuz dedim.adam baktı ben peşini bırakmıyorum.sonra izin verdi inceledim kağıdımı işaret hatasından gitmiş soru
sonra kanka olduk hocayla finalden 97.5 almam lazım eminin bi açıklandı 100 ort katılmıyım diye 2.5 puan vermiş gittim odasına itiraz ettim hocam fazla vermişiniz notu diyeşimdi referansım canım hocam
peşini bırakma hiç bu durumların canım
canım ünv sınavlarında karışık liste yaparlar
bizde normal ve 2. öğretim karışık olurda hangi sınnıfa denk gelrisen sınava öle girerdin 60 kişilik sınıfta belki 2 kişi denk gelirdik
bakalm bidaha konşym ama nettede okudum bırakabiliolar yanii o durumda :S bzm ayrı girmemiz gerekıo hadi 2. öğretmde yer yoktu derm bşka 2. öğretm snfna verir. ama 1.de ne arıosun diyebilr :S
hangi ünv canım bu böle ya :44:
uludağğğzaten dier üniden arkadşlarma söleynce aa ne fark ederki diolar ilk kez duymşlar
acaba dedim bolumu.oranında tuhaf adetleri var çünkü :44:bizde alttan dersleri falan hep karışık alınıyodu.gerçekten bi garip okulmuş sözde kopya engellenicek böle daha çok teşvik ediyolar.üzülme canım sende ya durumu anlatırsın sende tekrar çabanı falan
saol cnm konşym bi yazarm burdandaa. yönetmelkte öle bşy yazmıo
arkadşlar sınava yanlş snfta 1. öğretimlerle girmişim ya kendim 2. öğretimim. hocaya sordm iptal olur dioo. kesinmi olurr ona mı bağlıııı off ilk kez geçiodm dersten sınf yanlş die kalıyorm yine yaabaşka bi hakkım var mıı bilen varmııı
çok teşekkür ederm cevaplarnız için kızlar ama hocayla konştm yanlş eyrde girmişim dedim çok sinrli bi kadın zaten kagtları gösterdi nsl bulamadn numaranı dedi çok karmaşıktı dedim. napıcaksınız dedm iptalmi olcak filan. o da o sırada sınav kagtlarnı ayırıodu tam evet hepsini çıkartıcam yanlış girenleri tutanak tutcam iptal dedi çok üzüldüm yaa yaparmı gerçekten. snirdenmi dedi blmiyorum ama hakkını yer baya insanın sadece ynlş giren bn deildm sınıfımdan kızlar vardıve geçen sene kaldgm ders kolay bi ders deil ilk kez o kdr çalştm kesn geçiyorum. o kdr taktmki dier hocalara sordum fark etmez geçerlidir dediler. hocamn ismini söledim o terslk yapabilr dediler biraz katı bir kadın. bidaha konşmaya gidicem de ne dicem zaten bi kere gittm :S
merhaba arkdaşım bnde uludadğda okumuştum iibf de ama sen hangi fakültedesn bilmiorm ama bazen 1.öğretimler ayrı ikinci öğretimler ayrı sınıflarda sınav oluyor ya yer kalmadı dediler bnde o sınıfa girdim gibi bi yalan söylesen bizim fakülte de işe yarıyordu da ordan biliyorum çnkü final bu dersi alttan almaktansa bu söylenebilir belki diye düşündm:/
işletmedeyim ben. bizimde öyle 1. öğretmle 2. öğretmler aynı saatte oldu yer olmsa 2. öğremden bşka sınflar vardı oraya gödnerirlerdi ayrıca hoca bni blio o kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?