Arkadaşlar Finale Whitening kremden kullandım ve memnun kaldığımı söyleyebilirim. Ama şunu söyleyeyim bu iş sabır isteyen bir iş. Akşam sürüp sabaha beyazlamasını beklemeyin. Ben 2 kutu sipariş vermiştim.
Sabırlı olun düzenli kullanın. Kremin içinde yasaklı maddeler hidrokinon, civa ve mercury yok. Sağlıklı bir ürün. Zaten krem sağlık bakanlığından onaylı. Piyasadaki onaysız kremlere aldanmayın.
google da "bilge sağlık" diye arama yapın ithalatçının sitesine ulaşırsınız. Ayrıntılı bilgiyi oradan alabilirsiniz.
bu kremi genital bölgede daha alt taraflara sürsek bi zararı olur mu acaba? bacak kısımlarına değilde daha iç kısımlara kullansak bişi olur mu ki
arkadaslar ben ecz. ogrencısıyım size tavs,yem her yerden ozellikle gittigidiyor dan satılan tam prospektusu olmayan urunler almayın. bu bolgedekı sıyahlanmalar bır cesıt mantar enf.dan kaynaklanmaktadır kendımde oldugu ıcın daha iyi biliyorum. travazol adında bır krem var bundan alın kol altında kullanın ben denedim 15 gunde sonuc alırsınız ama sonuc aldıktan sonra da 1 hafta daha kullanmanızı tavsiye ederim.özel sorusu olanlar mesaj atabılır
canım bu kremin fiyatı ne kadar ve netten değilde normal olarak nerden gidip alabiliriz bilgilendirirsen sevinirim
arkadaslar ben ecz. ogrencısıyım size tavs,yem her yerden ozellikle gittigidiyor dan satılan tam prospektusu olmayan urunler almayın. bu bolgedekı sıyahlanmalar bır cesıt mantar enf.dan kaynaklanmaktadır kendımde oldugu ıcın daha iyi biliyorum. travazol adında bır krem var bundan alın kol altında kullanın ben denedim 15 gunde sonuc alırsınız ama sonuc aldıktan sonra da 1 hafta daha kullanmanızı tavsiye ederim.özel sorusu olanlar mesaj atabılır
arkadaşlar devamlı epilasyon ve traş gibi durumlarda vücutta kronik irritasyona bağlı olrak melatonin pigmentinde artış meydana gelir. Dolayısıylada ten daha koyu görünür. Dirseklerde ve diz kapaklarındaki durum da buna benzer şekilde devamlı irritasyona bağı kararmadır. Buna çok fazla kaşınan herhangi bir yerdeki lekelenme artışını da örnek verebiliriz. Eczacılık öğrencisi arkadaşda da mantar enfeksiyonuna bağlı olan bir kaşıntı ve sonucunda kararma var demekki. Travazol bir mantar kremi ve sadece mantara iyi gelir rengin açılmasını sağlayan da kaşıntının ortadan kalkmasıyla kronik irritasyonun da ortadan kalkması. Ancak epilasyona bağlı olan kararma bu şekilde ortadan kalkmaz. En iyi yöntemi lazer epilasyon ile tüylerin tamamen yok edilmesi.
Beyazlatıcı ürünlerin bakanlık onayı olduğu söyleniyor ancak bunlar sağlık bakanlığı değil sadece tarım ve köyişleri bakanlığı onaylı. Yani sağlık üzerindeki etkileri bilinmiyor. Eğer herhangi bir bitkisel ve kozmetik üründe sağlık bakanlığı onaylı yazıyorsa bilinki bu ürün kesinlikle sahtedir. Bir ürünün bitkisel olması sağlığa zararlı olmadığı anlamına gelmez. Bilinki dünyadaki zehirlerin bir çoğu bitkilerden elde edilir. Bu nedenle hamile ve emzirenlerin kullanmasını bir doktor olarak kesinlikle önermem.