Lekeler, Çiller Finale whitening cream

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

jolly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
121
2
Arkadaşlar finale whitening cream kullanan ya da bu krem hakkında bilgisi olan var mı? Bana arkadaşım gönderdi ama o da henüz kullanmış değil.Koltukaltı,bikini bölgesi ve dirseklerin rengini açma özelliği varmış ama içinde prospektüsü yok.İnternette arama yaptım gittigidiyor.com da rastladım sadece orada da dataylı bir bilgi yok ama sadece %100 doğal olduğu vurgulanıyor.Yardımcı olursanız sevinirim.:uhm:

Merhaba, Finale Whitening Cream'i ben de gittigiyordan aldim. Prospektusunde uzun sure kullanim icin uygundur diyor yani diger kremler gibi cildi tahris etmiyor. ayni kremi koltuk alti ve bikini bolgesi icin kullanabiliyorsun hatta diz ve dirsek gibi bolgelerdeki koyulasmaya iyi geliyormus. Ve ogrendigim kadariyle krem Saglik Bakanligindan onayli. Diger kremleri kullandiktan bir sure sonra koyu bolgeler daha da koyulasiyormus. Bu kremde eskisi gibi koyulasma olmuyormus. Kullanmaya basladim kokusu da hos. insallah iyi gelir. XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
17827909_0.jpg

koltukaltikoyulasmasi.jpg

koltukaltibikinibolgesi.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bu kremin fiyatı ne kadar ve netten değilde normal olarak nerden gidip alabiliriz bilgilendirirsen sevinirim

merhaba miss_curious,

koltukaltı ve bikini bölgemde koyuluk vardı. 2 kutu sipariş verdim. etkisini göstermeye başladı. Ama ben her gün kullandım. 1 ay kullanmak gerekiyormuş. yarım bırakmak istemiyorum. bir süre daha kullaancağım.

kızlar bu kremi bir ay kullanıp faydasını gören varmı ben yeni başladım beş gün oldu merak ediyorum faydası olacakmı acaba?

Finale Whitening Cream'i normalde günde 2 kez kullanmak daha faydalı ama ben aldığımdan beri her gün olmasa da unutmadıkça sürüyorum.koltukaltımın rengi biraz açılmış gibi(düzenli sürmememe rağmen)umarım düzenli kullanan arkadaşlar daha çok faydasını görecektir.Kremin tek sorunu çok küçük bir krem olmasıdır.,neredeyse içi hava dolu.30 TL ödedim ama içinde krem doğru dürüst yok.alacaksanız 2 ya da 3 adet sipariş verin.etkili bir kremdir,üstelik de yan etkisiz.

selam
az önce reklamını gördüm ve sanırım çoğunluğu memnun almayı düşünüyorum.memnun olmayan varsa yazarsa sevinirim....

kızlar bu kremi bir ay kullanıp faydasını gören varmı ben yeni başladım beş gün oldu merak ediyorum faydası olacakmı acaba?

Merhaba, ben de bu krem hakkında; bilgi edinmeye çalışıyordum.
Forumda yazdığınız mesaj tarihine bakılırsa; kremi kullanmanızdan, 1,5 ay geçmiş.
Nasıl bir sonuç aldınız?...
Lütfen paylaşır mısınız?

carzy ve aferinbana arkadaşlar sizin kullanmanız sanırım 1 ayı geçti lütfen paylaşır mısınız durumalr nasıl iyi geldimi memnun musunuz?

kızlar sonucu bildirseniz bizde öğrensek iyise hemen alcam sitesine girdim kapıda ödeme seçeneğide var kredi kartıyla almak istemeyen arkadaşlar için

arkadaslar ben ecz. ogrencısıyım size tavs,yem her yerden ozellikle gittigidiyor dan satılan tam prospektusu olmayan urunler almayın. bu bolgedekı sıyahlanmalar bır cesıt mantar enf.dan kaynaklanmaktadır kendımde oldugu ıcın daha iyi biliyorum. travazol adında bır krem var bundan alın kol altında kullanın ben denedim 15 gunde sonuc alırsınız ama sonuc aldıktan sonra da 1 hafta daha kullanmanızı tavsiye ederim.özel sorusu olanlar mesaj atabılır

merhaba arkdaşlar bende yeni üye oldum bu sorundan bendede var denemedğim şey kalmadı yaa:KK43::KK43: şu finale kremi düşünüyorum bende kullanıpta başarlı olanlar lütfen yazsınn

arkadaslar ben ecz. ogrencısıyım size tavs,yem her yerden ozellikle gittigidiyor dan satılan tam prospektusu olmayan urunler almayın. bu bolgedekı sıyahlanmalar bır cesıt mantar enf.dan kaynaklanmaktadır kendımde oldugu ıcın daha iyi biliyorum. travazol adında bır krem var bundan alın kol altında kullanın ben denedim 15 gunde sonuc alırsınız ama sonuc aldıktan sonra da 1 hafta daha kullanmanızı tavsiye ederim.özel sorusu olanlar mesaj atabılır

cnm bu krem işe yarıyormu bide fiyatı nekdar yazabilrsen çok sevinirimbilmiyorumkismile

travazol adlı kremi aldım ve kullanıyorum daha 2 günüm inş sonuç alırım arkdaşlar sizede bilgi veririm

Arkadaşlar Finale Whitening kremden kullandım ve memnun kaldığımı söyleyebilirim. Ama şunu söyleyeyim bu iş sabır isteyen bir iş. Akşam sürüp sabaha beyazlamasını beklemeyin. Ben 2 kutu sipariş vermiştim.

Sabırlı olun düzenli kullanın. Kremin içinde yasaklı maddeler hidrokinon, civa ve mercury yok. Sağlıklı bir ürün. Zaten krem sağlık bakanlığından onaylı. Piyasadaki onaysız kremlere aldanmayın.

google da "bilge sağlık" diye arama yapın ithalatçının sitesine ulaşırsınız. Ayrıntılı bilgiyi oradan alabilirsiniz.

X