Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Finale bust cream deneyen var mı?

yellowrose75

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
309
90
Finale Bust Cream
Daha dolgun ve diri göğüslere kavuşmanıza yardımcı olur,

* İçeriğindeki Pueraria mirifica bitki ekstresinin fito-östrojenik etkisi sayesinde göğüsleri toparlar, sıkılaştırır, dikleştirerek daha dolgun bir görünüm sağlar,

* Antioksidan etkinlik göstererek genç ve pürüzsüz olmasına yardım eder,

* Kolajen sayesinde güç ve esneklik verir,

* Bitkisel ekstreler kullanıldığı ve sentetik hormonlar içermediği için güvenlidir,

* İstenmeyen bir etki bildirilmemiştir.

Kullanım Şekli:

Finale Bust Cream’in küçük bir miktarını, parmak uçlarınızla dairesel ve yukarı yönlü hareketlerle masaj yaparak günde 1-2 defa uygulayınız. Uyguladıktan sonra yıkayıp temizlemenize gerek yoktur. 1-2 ay boyunca sürekli olarak kullanınız. 1-2 ayın sonunda uygulama sıklığını ve miktarını ihtiyaca göre azaltınız.

Ambalaj: 30 gr tüp

İçindekiler: Pueraria mirifica extract, Collagen Peptide, Honey extract , Ginseng extract, Silk Protein extract , Algae extract

Finale Bust Up Göğüs Kremi güvenli midir?

Finale Bust Up Krem bitkisel bir içeriğe sahiptir (Pueraria mirifica extract ). Uzun süre Klinik ortamda uzun süre kullanılmış etken maddelerden oluşmaktadır.

Finale Bust Up Göğüs Kremini kullanmayı bıraktıktan sonra ne olacak?

Göğüsleriniz makul ölçüye gediğinde kremi kullanmayı bırakabilirsiniz. Aldığınız sonuçtan memnunsanız kremin kullanım sıklığını ve miktarını azaltarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Kimler Finale Bust Up Göğüs Kremini kullanabilir?

20 yaşından büyük göğüslerinin daha diri, daha güzel görünmesini isteyen herkes kullanabilir.

Ben selülitle mücadeledede,göğüs şekillendirmedede işin özünün masaj olduğunu savunanlardanım.Birçok krem kullandım,hemen hemen denemediğim bir ürün kalmadı,evet bazı ürünler yapı olarak daha etkili belki ama masajla uygulayacağınız her ürün işe yarıyor bence.Bu sıradan bir el kremi bile olsa,masajla sorunlu bölgeye süreklilik göstererek uyguluyorsanız şayet,bir süre sonra gözle görülür netice alıyorsunuz.Bu üründede sizden istenen dairesel hareketlerle vücuda yedirilmesi,sonuç olarak yine masaj olayının konuya hakim olduğunu görüyoruz.

sana siddetle katılıyorum masaj masaj masajkaydirigubbakcemile5bir de bantlara inanıyorum dogrudan kana karıstıgı için kremmiş hapmıs yalan bence de:dilcikar:

kimse kullanmamış demek ki.aynı firmanın bir de beyazlatıcısı varmış.bu koltukaltı ,dizler ve bikini bölgesi için.o nasıl acaba?

Merhaba arkadaşlar,
bu firmanın koltukaltı ve bikini bölgesi beyazlaştırıcı kremini kullanmıştım ve memnun kaldım. Göğüs şekillendirici kremini kullanmadım. Fakat kreminin fiyatı diğer markalara göre çok uygun denenebilir bence.
bilge sağlık diye google'da aratırsanız bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…