final 2009 nihayet açıklandıııı

3, sınıftayım alttan dersim vardı ama şükür verdim 2 ders büte kaldı olsun eylülde veririm biri ingilizce biri anayasa hukuku daha çok var darısı başınıza ha birşey daha söyleyim ben bu finalin zor olucağını düşünmüştüm ama çok kolaydı ingilizce dersi almıyordum ondan kaldım anayasa desen hepsi heyecandan yanlış ve aptallıktan yapmışım..belkide çok güzel çalıştığım içindir..darısı başınıza..

ben halkla ilişkiler bu yıl son olacak canım baktım sorulara ama hatırlamadığım sorular da var.ama 6 dersten kesin geçmişim diğer ikisini bilmiyorum.sen cnm?

bende son sınıftayım cnm ve hepsinden geçtim...soruları hatırlıyorum çünki...geçiş yapmayı düşünüyo musun?

Sınav sonuçları 19 haziran saat 17.00dan en geç 18.00 dan sonra açıklanır.Sınava girdiğin tarihten üç hafta sonra ilk cuma günü açıklanıyor yani 19 haziranda...

:1shok:ben temmuzda açıklanır diye düşünüyordum ama 19 haziranda olması çok iyi. bütler için çalışmaya başlarızsositososito

hay allah bende sonuçlar açıklandı sandım yaa :dilcikar:

ben bazıları hatırlıyorum bazılarını hatırlamıyorum

4.sınıfım 3 dersim vardı verirsem mezum oluyorum

bende son sınıftayım cnm ve hepsinden geçtim...soruları hatırlıyorum çünki...geçiş yapmayı düşünüyo musun?

cnm ben ilk mezun olduğum günü göreyim de diyorum hep soranlara ama seneye bittikten sonra niye olmasın geçersem de şayet iktisada geçiş yaparım.

halkla ilişkiler son sınıf dersleri nasıldı canım bana web tasarımcılığına yönebileceğimi bölülümümün onunla alakalı olduğunu söylediler.

kızlar finallerde en az 50 almanız gerekiyor diye biliyorum.
41 yetiyor olabilir ama 50 den aşağı aldığınızda geçemiyorsunuz

öyle bişi yok cnm eğer vizelerin yüksekse 50den aşağıda alsan geçiyosun...yani ben ilk defa böle bişi duydum....öyle olsa geçen sene kalmam gerekirdi benim...

öyle bişi yok cnm eğer vizelerin yüksekse 50den aşağıda alsan geçiyosun...yani ben ilk defa böle bişi duydum....öyle olsa geçen sene kalmam gerekirdi benim...

e süpermiş ozaman
okuldayken öyleydi bende açıköğretimide öyle sandım
geçen senede 50 den yukarı almıştım hep..
bütlerde boşyere kasmayım bari kendimi..

İki sınavının ortalaması en az 50 olmak zorunda geçmen için illa 2. sınavdanda 50 alman gerekmiyor mesela ilk sınavdan 70 aldıysan 2. sınavdan en az 41 alsan geçiyorsun 40 alırsan kalıyorsun.63 aldıysan ilk sınavdan ikinci sınavdan en az 45 alsan geçiyorsun bazı sitelerde not hesaplama var ordanda öğrenebilirsin.Sınav sonuçları geçen sene agustosta açıklanmadı öss ile karıştırmayalım her zaman sınavdan 3 hafta sonra ilk cuma günü saat 17-18 den sonra açıklanıyor mobil şeklinde üyelik yapılmışsa aöf ye sonuçlar açıklanır açıklanmaz cep teline geliyor tabi ücretli 2 kontür msj başına...2009 final sınav sonuçları 19 haziran 17.00yada18.00dan sonra açıklanır sitelerini takip edin...Kolay gelsin.

yanlış bir topik açılmış buraya sınav sonuçları değil sınav soruları denseydi iyi olurdu okuyunca noluyo dedim yani bu kadar çabuk olmaz çünkü neyse

yanlış bir topik açılmış buraya sınav sonuçları değil sınav soruları denseydi iyi olurdu okuyunca noluyo dedim yani bu kadar çabuk olmaz çünkü neyse

Sınav sonuçları bugün en erken 16.00da en geç 18.00 da Aöf sitesinde açıklanıyor haberiniz olsun...

evet kıslar bugün sınav sonuçları açıklanıyor umarım herkesin gönlüne göre olur.bol şansss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…