final 2009 nihayet açıklandıııı

benm alltan 3 ders vardı galiba en kötü ihtmalle 2 sini verdim büte muh kalıyo muh.büttede veremzsem bi üst sııfa geçiyomuyum

ya benim anlamadığım puanı nasıl hesaplıyorsunuz netlere bakarak bana yazarsanız çok sevinirim valla netleri çıkardım ama puanı hesaplayamadımmmmm ((

ya benim anlamadığım puanı nasıl hesaplıyorsunuz netlere bakarak bana yazarsanız çok sevinirim valla netleri çıkardım ama puanı hesaplayamadımmmmm ((

canm benm bildgm her soruya puan 3.3 yani toplam dogru sayını bu 3.3 ile çarp sonra %70ni al öle çıkıyo a.s.

rica edrim gaasem,
ell82 44,44 nasıl çıkardın eminmisin sonuçtan 44,45 olsa tamamdır canm işalla öyledir,her sorunun puan dağılımının farklı olduğunu zannetmiyorum ki şöyle arasınavda da ben notlarımı kendim hesapladım netlere göre çarparak,ve aynısı çıktı.36 soru varsa her soruyu 2,7 ile çarpılır.umarım yeterli doğru cevaba ulaşırızbuyrunnnnnnnnn

Her spruun puan dağılı şu anlamada farklı arkadaşlar benim mesela 9 derim var kimisi 26 sorulu kimisi 36 sorulu kimisi 30 sorulu dolayısı ile bu soru adetlerini 100 e böldüğümüzde soru değerleri ve ortalamaları farklılık gösteriyor sizde öyle değerlendirin soru sayısı en önemli faktör.:1hug:

Sınav sonuçları 19 haziran saat 17.00dan en geç 18.00 dan sonra açıklanır.Sınava girdiğin tarihten üç hafta sonra ilk cuma günü açıklanıyor yani 19 haziranda...

teşekkür ederim canım.ben soruları bıle bulamadım yaemafoldumben

puan dağılımı derken soru değerlerinden bahsetmiş arkadaş, zorluk derecesine göre farklı değerde soru olması anlamında, yoksa soru adedi açısından hesaplamayla ilgili bir sorun yok bunu çoğu kişi gibi bende biliyorum

ben halkla ilişkiler bu yıl son olacak canım baktım sorulara ama hatırlamadığım sorular da var.ama 6 dersten kesin geçmişim diğer ikisini bilmiyorum.sen cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…