Filtre kahve makinesi önerisi

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.727
9.777
Hanımlar iyi akşamlar. Biliyorum dert değil ama filtre kahve makinesi almak istiyorum.
Evde sadece ben seviyorum kahve yi.
Pandemi fln misafir olayı zaten yok.
Öyle çok bilgim yok ama marka önerisi verecek olan varsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim...

delonghi kesinlikle. ben turkiyedeki makinemi yanimda goturmustum, simdi gelince philips aldim bir tane ama kahve ictigimi anlamiyorum neredeyse. kahve makinesinde tek tavsiyem delonghi. tabi butcenize de bagli ama cok genis bir fiyat araligi var zaten.

Hala bu model varmıdır bilmiyorum ama 6 yıldır Fakir cafe prestige kullanıyorum çok çok memnunum şu ana kadar hiç sorun yaşamadım sadece su bölmesi beni biraz zorluyor keşke yana çekilerek açılsaymış diyorum..

nespresso onerırım
hatta gecenlerde kampanya vardı hala var mı bılmıyorum makınasını alana 3 kutu yanı yuzlerce kapsul de hedıye edıyorlardı
ıstedıgınız kahvelerı yapabılıyorsunuz tadı guzel

nespresso onerırım
hatta gecenlerde kampanya vardı hala var mı bılmıyorum makınasını alana 3 kutu yanı yuzlerce kapsul de hedıye edıyorlardı
ıstedıgınız kahvelerı yapabılıyorsunuz tadı guzel
3 kutu,toplam 30 kapsul yapar, yüzlerce nasil oluyor anlamadım, zaten amaç kapsüllerin tadına alışalıştırmak sonrasında kapsülün tanesi 5liradan başlıyor, yani 1 fincan kahveyi 5 liraya iciriyorlar size..

3 kutu,toplam 30 kapsul yapar, yüzlerce nasil oluyor anlamadım, zaten amaç kapsüllerin tadına alışalıştırmak sonrasında kapsülün tanesi 5liradan başlıyor, yani 1 fincan kahveyi 5 liraya iciriyorlar size..
o kampanya esnasında klasık standart kutularında degıl buyuk kutuydu bır arkadasım sevgılısıne hedıye aldı oradan bılıyorum o kampanyayı aynı ay ıcınde 2 tane aldıgı ıcın belkıde ...
2 cesıt kahve makınam var bırı zamanında şoktan aldım 100 tl lık toz fıltre kahve makınası plastık (kahve olarak da kahve dunyası veya tchibo kullanıyorum) dıgerıde nespresso ıkısınıde aktıf kullanıyorum ve ne ıctıgımı aradakı olaganustu farkı bılıyorum

bızım 1 fıncanı 5 tl ye ıcıyor olmamızı sız sıkıntı etmeyın :) buyuk ındırımler yapıyorlar donem donem o zaman toptan alıyorum
en ıyısı hangısı dıye sorana en ıyı bıldıgımızı onerırız

sıze 5 tl ye ıcırıyorlar lafı ıstemsız guldurdu :) sılah zoruyla degıl ya

X