Filmlerden etkilenirmisiniz

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
dun bi tv programında filmlerin gencleri ve hatta yetiskin insanları bile etkiledigi soyleniyordu ornek alacakaranlıktı:) gencler vampirlige ve bu tarz seylere ozendiriliyor dendi..peki siz bu tarz filmlere karsımısınız gercekten etkiledigini dusunuyormusunuz yada boyle filmlerinde olmasını gerektigini dusunenlerdenmisiniz

tabiki filmler etkiliyor ,bırakın çocukları ,yaşlı başlı insanları bile etkiliyor malesef ,hani bizde özenti had safhadaya ,tv de ne görürsek onu yapmaya kalkışıyrz ,gelişememiş bir ülkenin sonu da bu olsa gerek başka söze ne hacet

hersey ailede bitiyor bu konularda kim ne derse desin 7-8 yasındaki cocuga bu tarz filmler seyrettirilmes zaten anne baba iletisim halinde olucak cocukla her turlu seyi konusacakki cocukda gercegi sahteyi ayırabilsin etkisi altında kalan yetiskinlerde vardır onlar ayrı psikolojik vaka ben suana kadar cok isledim halada islerim hic ben vampirim veya gisli guclerim var diye bi dusunceye girmedim kaydirigubbakcemile3

yetişkinlerin etkilendiğini sanmıyorum ama ergenler etkilenebilir,
ama onlarında kalkıp vampir olmaya özenceklerini sanmam
kaydirigubbakcemile3

yok dun izledigim konuda soyle birsey vardı hastane onlerinde birsey varmıs orada atık kanlarımı ne alıp iciliyolarmıs ayin yapıyolarmıs :bbo: bas vampir varmıs onun kendilerini ısırıp vampir yapmasını diliyolarmıs

koskoca kadın kalkıp ben bihter gibi olmak istiyorum diyorsa,koskoca adamlar polat alemdara özeniyosa etkilemediği söylenemez...
benim etkilenme derecem sevdiğim karakterleri rüyamda görmekten ibaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…