Anket Film izlerken altyazı mı, yoksa dublaj mı tercih edersiniz?

Film izlerken altyazı mı, yoksa dublaj mı tercih edersiniz?

• Ankete Katılan
    126
Alt yaziyi okuyacam diye filmdekilerin mimiklerini felan kaçırıyorum bu da beni sinir ediyor. Kesinlikle dublaj Rus dublajini tercih ederim )

tam olarak dublaj demicem bazen doğaçlama katılıyor asıl konuşmadan sapıyo kimi zaman dublaj kimi zaman alt yazı

Kesinlikle altyazı...

Evlenmeden once dublajlı fılmlerı severdım... Evlendım, esım butun fılmlerı altyazılı olarak ındırır... İlk fılm cok zor olmustu, fılmı mı ızleyım, goruntuye mı bakayım yoksa aburcubur mu yıyeyım bılememıstım Ağzımın yolunu şaşırdıgım cok oldu ılk ızledıgımde

Sımdıyse dublajlı fılm ızleyemıyorum, sesler bır acayıp gelıyor... Ve artık agzımın yolunu bıle bulabılıyorum

Eskiden olsa dublaj derdim ama artik alt yazi tepkileri orjinal dillerinde duymak daha hosuma gidiyor

Dublaj... :) Yoksa yazıları okuyum derken sahneler kaçıyo, filmden de bu sefer insan pek zevk alamıyor..

dublaj olunca orjinalliği gidiyo gibi geliyo bana
alt yazılı tercihimm

hali hazırda türkçe seslendirilmişi varken neden yorayım kendimi diye düşünüp altyazılı seçeneği geriye atıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…