Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketFilm izlerken altyazı mı, yoksa dublaj mı tercih edersiniz?
bende dublaji isterdim tercih olarak cunku orjinal sesi anlamayacagim seyi duymak yerine kendi dilimden izlemek daha zevkli olur alt yazi okuyacaksam internettende okurum veya baska yerlerde benim icin önemli olan sahne gösterimleri
kesinlikle alt yazı. bıldıgım dıl bıle olsa alt yazı koyarım mutlaka anlamadıgım yerler olabılıyor cunku ve dublajlı fılmden nefret ederım fılmın ruhunu mahvedıyorlar ızlemem yanı dublajlı felaket bısey oluyo.. duzgun cevırmıyolar zaten :mymeka:
alt yazı tercihimdir.....
hatta sinemada dublaj ise gitmeyiz sevgilimle filme...çünkü seslendirmeyi çok kötü yapıyolar.orjinal kelime yerine başka kelimeyi telafuz ediyolar.
hem adamın kendi sesini biliyosun mesela,seslendirenn sesi ona yakışmıyo bazen,komik oluyo.....
Kesinlikle alt yazı dublajda kelimelerin yanlışlarını duydukça büyü bozuluyor hele birde korku filminde çocuk sesli kızlar iyice delirtiyor yada romantik bir filmde oya küçümen bana göre değil en iyisi alt yazı olsun doğallığı kaçmasın.