Filkete Atkı Yapımı

ftmdgn

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2007
221
1
296
Ankara

Biraz zor oldu ama sonunda öğrendim

filkete ile atkı örmeyi. Uğraştırıyor ama

sonuç güzel oluyor. Bence deneyin.​

çok güzel olmuş valla da
benim gibi öyle bakmakla anlamayanlar için biraz açıklama yapsanda
bende denesem arkadaşım

hep senin gibi diyenlerden korkmak lazım, asıl onlardan hamarat becerikli hanımlar çıkar, ben işte öööle akşamları kendi çapında eğlenen biriyim aslında.
Şindiii resimde ki filketeyi görüyosun demi, bir adet ondan ediniyorsun önce, sonra ipini filketenin bir tarafına bağla ki kaymasın, sonra ipi filketenin etrafına sar, 2. ip ve ya kullandığın ipin içinden çektiğin iple en alt kısmından tığ ile filketeye sardığın ipin orta kısmını sık iğne ile topla ohhh be sanırsam ben bu anlatma işini beceremiyorum yaaaaa lülülülülülü umarım işine yarar canım sevgiiiler

geçenlerde hasta olduğum için işe gitmemiştim o gün deryalı da gördüm bu anlattığınız atkıyı, gerçekten ortaya çok güzel şeyler çıkıyor...orda üç çeşit ipi birlikte kullanarak yapmışlardı, bir de daha kabarık görünsün diye 4 kat felan sarıyorlardı. sonuçlar dediğiniz gibi çok güzel.iyiki koydunuz buraya emeğinize sağlık...

sizden bir şey rica edeceğim bu atkının detaylı anlatımı mevcut mu sizde? ben yaptım ama sanki bi şeyi atladım benimki düzgün olmadı, çabucak dağılıverdi sanırım aradaki tığla yapılan birleştirme de hata yaptım. bilen biri varsa yardım ederse sevinirim

sercansenay'cım valla öyle detaylı bir anlatımı yok, ben de bir arkadaşım örmüştü anlattı ben de kendimce yapmaya çalıştım işte. İstersen ben sana örüp yollayım ne dersin canım? valla bak ver adresini feda olsun sana atkılar şekercimmm

canım çok teşekkür ederim. ben öğrenmek istiyorum çünkü bir arkadaşıma öğretecem o da bol bol atkı örüp satsın diye...ihtiyacı var da..o yüzden sordum. araştırdım nette biraz bi kez daha deneyeceğim bakalım belki bu sefer olur

derya baykal renkli örmüştü bunu ve lastikle örmüştü böylece çektükçe uzuyordu yaylı bir atkı olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…