FİLİSTİN SAVAŞI BİTENE KADAR HER HAFTA FARKLI TESBİH VE AYETLERLE HATİM YAPALIM MI ARKADAŞLAR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir sonraki Ya Nasîr olsun arkadaşlar büyük hatmi 122500 adet bununda duasını haftaya perşembe günü yaparım sayı biraz yüksek ama ben bayağı okuyabilirim benim için sorun yok
Sizinde aklınızda hangi dualar varsa yazın sırayla okuruz sayfayı ben açmış olabilirim ama okuma sebeplerimiz aynı ne yazıkki savaş dahada uzun sürücek gibi gözüküyor o yüzden elimizden ne geliyorsa okuyalım. 🌸😢

Bir sonraki Ya Nasîr olsun arkadaşlar büyük hatmi 122500 adet bununda duasını haftaya perşembe günü yaparım sayı biraz yüksek ama ben bayağı okuyabilirim benim için sorun yok
Sizinde aklınızda hangi dualar varsa yazın sırayla okuruz sayfayı ben açmış olabilirim ama okuma sebeplerimiz aynı ne yazıkki savaş dahada uzun sürücek gibi gözüküyor o yüzden elimizden ne geliyorsa okuyalım. 🌸😢

Peeves Peeves
Nevreste Nevreste
penyez83 penyez83
Aktif Lora Aktif Lora
Freddy Freddy
zeyno genc zeyno genc
iyilik_guzellik iyilik_guzellik
C Cittaslow
Bonus Bonus
MssPARE MssPARE
ordinary ordinary
PiXiEE PiXiEE
C Cikolataparcacigi
Elif Elif
Hayalkuran Hayalkuran
Iron Butterfly Iron Butterfly
paeneperfectus paeneperfectus
Eslii Eslii
B bilgiperi
Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu
edibehatun edibehatun
Leris Leris
Ecmel-vera Ecmel-vera
HepmigencizHepmiguzel HepmigencizHepmiguzel
aysen- aysen-
A Asya89
YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn
RedGirl RedGirl

Okuruz canım inşallah sayı çok ama okunması kolay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X