FİLİSTİN SAVAŞI BİTENE KADAR HER HAFTA FARKLI TESBİH VE AYETLERLE HATİM YAPALIM MI ARKADAŞLAR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4mevsim4 4mevsim4 bazı ayetler regli ve lohusalık hallerde, zikir ve dua anlamı taşıyan ayetler okunuyor biliyorum ve burada biz çok okuduk, şuan okuduğumuz ayeti.

Hz yunus duası da ayettir onuda dua niyetiyle okuyabiliyoruz. (La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin)

Şimdi 190 alo fetva hattını arayıp tekrar sordum. Anlamı dua olan ayetler,okunabilir dediler H Himal_ okuyabilirsin ALLAH kabul etsin

Son düzenleme:
4mevsim4 4mevsim4 hayır okunmuyor demişiniz

daha ayrıntılı neden okunmadığını dair de bir açıklama yazabilirsiniz

Oysa Kuran da geçen bazı ayetler dua niteliği taşıdığı için okunur

Evet bazıları kesinlikle okunmaz abdestsiz yada regliyken

Ama dillerimize zikir olmuş dualar vardır ve Kuran da geçer her durumda okuruz okunmalida
Zorlaştırma dini değildir dinimiz zikir dille ve kalple olmalı ve dualar okunmalı şuan okunan dua da aynen öyledir

4mevsim4 4mevsim4 hayır okunmuyor demişiniz

daha ayrıntılı neden okunmadığını dair de bir açıklama yazabilirsiniz

Oysa Kuran da geçen bazı ayetler dua niteliği taşıdığı için okunur

Evet bazıları kesinlikle okunmaz abdestsiz yada regliyken

Ama dillerimize zikir olmuş dualar vardır ve Kuran da geçer her durumda okuruz okunmalida
Zorlaştırma dini değildir dinimiz zikir dille ve kalple olmalı ve dualar okunmalı şuan okunan dua da aynen öyledir
Ben hoca değilim bende etrafımdaki hocalardan kurandan ayet okunmaz diye bildiğim için bunu dile getirdim. Hatta kurana elde sürülmez diye biliyorum o yüzden açıklamam ancak bu kadar olabilir. 🌸

Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl 450 tane okudum. Allah kabul etsin. Ben dua grubundayım ordan da okunmalarım var.Okumaya çalışırım. benim çocuklar küçük günüm çok yoğun geçiyor ama elimden geleni yaparım inşallah. 4mevsim4 4mevsim4

Ben hoca değilim bende etrafımdaki hocalardan kurandan ayet okunmaz diye bildiğim için bunu dile getirdim. Hatta kurana elde sürülmez diye biliyorum o yüzden açıklamam ancak bu kadar olabilir. 🌸
canım bizde hoca değiliz, soruyoruz öğreniyoruz. evet regli ve lohusalıkta kuran okunmaz el sürülmez. bazı ayetler peygamberlerin duası ve kuranda geçiyor. anlamlarına baktığımız zaman duadır. bizlerde peygemberlerin dualarını hep birlikte, okumaya gayret ediyoruz. ALLAH kabul etsin aminnn 🤲

4mevsim4 4mevsim4 arkadaşımız bunu yazmış böyle okuduk

FİLİSTİN SAVAŞI BİTENE KADAR HER HAFTA FARKLI TESBİH VE AYETLERLE HATİM YAPALIM MI ARKADAŞLAR? AMA SÜREKLİLİK GETİREBİLECEK ARKADAŞLAR OLSUN MÜMKÜNSE.
Herkese hayırlı akşamlar hayırlı geceler arkadaşlar🌸
"Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl "
ayetini perşembe gecesine kadar çekebilecek arkadaşlar kişi başı 450 adet çekelimmi?
Ben perşembe geceleri her bitirdiğimiz hatimler için şükür namazı Allah rızası için namaz peygamberimiz S.A.V İçin namaz kılıcam Allah nasip ederse.
Her çekeceğimiz tesbihler içinde aşağıdaki duayı okursak başlamadan önce daha iyi olur. Şimdiden Allah herkez den razı olsun, herkezin ne niyeti ne sıkıntısı varsa hayırlısıyla afiyetiyle Allah gidersin ve kabul etsin amin.
Başlarken ve bitirinken 3er tanede salavat getirelim olurmu.
Okudum. Allah kabul etsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X