Gelinlik Modelleri Filenin Sultanlarının Gelinliği

permanganat

En kimyasal üye ☠️
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
1.848
1.530
198
Ben tam bir voleybolseverim kızlar.Filenin sultanlarını da çok seviyorum haliyle.Sultanların birçoğunu bu yıl evlendirdik.Gelinlik modellerini sizinle paylaşmak istedim.
İlk önce en beğendiğimden başlayayım.Naz Aydemir milli takımımızın pasörü ve çok güzel bir bayan.Gelinliğini çok beğendim, çok yakışmış.Ama şu tepeden duvakları bir türlü sevemedim nedense.Sizce de çok yakışmamışlar mı?

İkinci sıraya Esra Gümüş'ü koydum.Kaptanımız nikahında ve düğününde farklı gelinlik giymiş.Saçlarının açık olduğu modeli daha çok beğendim.

Milli takımda en çok Gizem Güreşen'i severim.Kanının son damlasına kadar forması için mücadele eder çünkü.Gizem klasik bir gelinlik giymiş, saçlarının açık olmasını beğendim ama alnındaki aksesuarı beğenmedim.

Güldeniz Önal da sade bir model tercih etmiş.Saçlarını özensiz buldum, makyajını beğendim.Gelinlikte inci kolye olayını tek sevmeyen ben miyim arkadaş!

Antrenörüyle evlenen Bahar Toksoy bende tam bir hayal kırıklığı yarattı.Ne gelinliğini ne de gelinliğinin altına giydiği pembe conversleri sevmedim.

Bir de sultanımızı koyayım dedim.Neslihan Darnel eşinden ayrıldı ama kendisinin voleybolumuzda çok önemli yeri vardır es geçmeyeyim dedim.Altın sarısı işlemeli gelinlik giymiş ve yakışmış.Ben gelinlikte beyazcıyım ama kötü durmuyor yine de.Duvağının takılma şeklini çok beğendim.

Güzel bir topik olmuş. İlk gelinliği beğendim ben de. Neslihan'ınki de kaliteli ve iyi dikilmiş, lakin bu bayanlara o kollarla, omuzlarla straples hiç yakışmamış yahu.

benim gelin başı ve duvak zevkimi 1. gelin tamamen yansıtmış ben en çok onu beğendim ama hayalimde daha kabarık bir gelinlik var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…