- 14 Mayıs 2015
- 642
- 292
- 103
- 34
- Konu Sahibi kokulucilek123
Merhaba herkese.. benim FSH im yüksek çıkıyordu. Önce devlet hastanesi ne gittik iki Dr gördü önemsemedi amh baktır dedi onun sonucu ise 1.5 çıkmış. Yasim 27. Özelde ki Dr USG de yumurta var yeterli dedi.. sperm bakicam dedi.. falan neyse onada tamam dedik. Ama benim içime sinmiyor oyaliyor gibi geliyor dogudayiz ancak Trabzon'a gidebiliyoruz.bir kızım var kendiliğinden ve evlendiğim ay hamile kaldım. Bir sorun var biliyorum 8 aydır düzenli bir şekilde ilişki var ama bebek yok ne yazikki.. şimdi size bir değil birkaç sorum var öncelikle buraya oyalanmak istemiyorum bana onerebileceginiz en iyi merkez ve Dr kimdir neresidir? Adana, Ankara ve İstanbul'a gidebiliriz hangisini tercih etmeliyiz..çok vaktimiz yok bende esimde memurun bir gidince tüm işlemler hallolur mu yoksa tüm testler baştan yapılır sonraki adette gelin mi derler? Sperm testi , rahim filmi hepsini baştan yaparlar mı ? Eğer öyleyse hepsini orada yaptırmak daha mı.mantikli sizce ? Okuyanlara çok teşekkür ederim fikirleriniz çok önemli lütfen yazın