• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikrinizi almak istiyorum

madem öyle onun yerine sohbet esnasında kv ye deseydiniz;onların durumu gayet iyi neden siz okutuyosunuz ki çocuklarını diye..
bence daha samimi olurdu..yani eltiye gidip söylemek yerine...

Valla açıkcası söylemedim öyle bişey çünkü çok şaşırmıştım. Sadece yok artık dedim. Sen bilmiyorsun öyle dedi. Şaşırdım... Sustum...

Cogunlugun fikrine katiliyorum; bencede karismayin.

En sağlıklisi bu galiba. Ben kötü niyetli gibi anlaşılmak istemem açıkcası

Eltisine söylemeyin ama kv bir daha size anlatırsa neden böyle söylediğini
ona kibarca kırmadan sorun.Niyeti ne acaba laf olsun diye mi konuşuyor.
yoksa siz gidin söyleyinde ortalık karışsın diye mi yapıyor.:19:

Eltisine söylemeyin ama kv bir daha size anlatırsa neden böyle söylediğini
ona kibarca kırmadan sorun.Niyeti ne acaba laf olsun diye mi konuşuyor.
yoksa siz gidin söyleyinde ortalık karışsın diye mi yapıyor.:19:

Ben dertleşmek icin anlattığını düşünüyorum çünkü bütün gun dertlerini anlattı :40: Siz burda "sen söylede ortalık karışsın diye mı yapiyo " dedikten sonra ve bayramda ziyaret etmemize tepki göstermesini birleştirerek neden olmasın diyorum :44:

Gidip Söylerseniz Laf tasiyan biri olursunuz ? Ve onlar aralarinda hallederler kötü olan siz olursunuz gerek yok,
kv size derdini anlatmis guvenmis bosa cikarmayin..
Ha anlatirsaniz kimse size guvenipte birseyini anlatmaz bundan sonra..

Senlik bi durum yokki ortada ssz
Saf dışı kalmalısın bu olayda yoksa kabak başına patlar
Bi bakmışsın adın laf taşıyıcı ,dedikoducuya çıkıvermiş :53:

Tabii ki söylememelisiniz. O öyle der siz deyip sonra eltisi hesap sorduğunda ay yok demedim der kötü olan sen olursun bir şekilde de sana güvenmiş ki söylüyor kaynananla kötü olma bu konuyu sana açmış ama seni ilgilendirmiyor sonuçta. Ne derse desin siz gerçeği biliyorsanız daha ne kendisi zaten elbet bir gün duyar bir yerden.

Back