• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Fikrinize ihtiyacım varr kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

M-Mavera2048

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2020
2.733
3.289
63
Meraba kızlar
Bunlar ovulasyon testlerim
Bugün sabah yapmıstım baya koyu çıktı fotoğrafta koydum
Gece 12 gibi yani bi saat önce falan yaptım Silikleşmiş tamamen
Şimdi benim önümüzdeki iki üç günü mü değerlendirmem lazımmm
Yada dikkat etmem gereken seyler
Fikri olanlar yazsın lütfen
İlk defa yakaladım böyle doğru düzgün değerlendirmek istiyorum 🙏
Teşekkürler şimdiden😘

Eklentiler

• Collage_20201126_004427.webp
    Collage_20201126_004427.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 23
Meraba kızlar
Bunlar ovulasyon testlerim
Bugün sabah yapmıstım baya koyu çıktı fotoğrafta koydum
Gece 12 gibi yani bi saat önce falan yaptım Silikleşmiş tamamen
Şimdi benim önümüzdeki iki üç günü mü değerlendirmem lazımmm
Yada dikkat etmem gereken seyler
Fikri olanlar yazsın lütfen
İlk defa yakaladım böyle doğru düzgün değerlendirmek istiyorum 🙏
Teşekkürler şimdiden😘
Bugünü ve yarını özellikle değerlendirmen lazım. Sonraki 1 2 gün daha devam edebilirsin. Ama önemli olan yumurtlama ve çatlama günü. 😊

Bugünü ve yarını özellikle değerlendirmen lazım. Sonraki 1 2 gün daha devam edebilirsin. Ama önemli olan yumurtlama ve çatlama günü. 😊
Değerlendirdik ama biras stres yaptıkk sankii insallah etkilenmemiştir=) yarınıda değerlendirelim
Peki ekstra tavsiye etceğin bişey var mı
Bu arada sağlıkla bi gebelik geçirirsin insallah 😘

Teşekkür ederim canım. İnşallah her isteyene Rabb im nasip etsin. Stres illaki oluyo. Kalbini ferah tutmaya çalış. Klasik şeyler işte. Bi kaç gün dikkat edersin. Hani hemen kalkmazsın. Kalçanın altına yastık falan koyabilirsin. İnşallah Allah tez zamanda nasip eder.

Bende 13kasimda yumurtladim bugun test yaptim ama cikmadi bata 3gun kaldi sanirim bu ayda yok
Bata 4 gün kala testim çıkmamıştı. Ama bat günü çift çizgiyi görmüştüm çok şükür. İnşallah seninde öyle olur 😊

Teşekkür ederim canım. İnşallah her isteyene Rabb im nasip etsin. Stres illaki oluyo. Kalbini ferah tutmaya çalış. Klasik şeyler işte. Bi kaç gün dikkat edersin. Hani hemen kalkmazsın. Kalçanın altına yastık falan koyabilirsin. İnşallah Allah tez zamanda nasip eder.
İnsallahh kuzu bakalımmm, hayırlısıyla nasip olsunn kısa zamanda daha doğrusu bu ay🤭

Back
X