fikrinize ihtiyacım var...

Lilruba

yaşamsürprizdir:)
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
3.572
2.528
398
arkadaşlar yeni bir hat almak istiyorum faturalı faturasız farketmez tavsiye edeceğiniz kampanyalı bir hat önerir misiniz...

bugün içinde almam lazım.. acil önerinize ihtiyacım var....

Son düzenleme:
eğer adınıza kayıtlı sabit ev numaranız varsa aveanın çok uygun 2 kampanyası var 19 tl ye 1000 dk her yöne 1000 dk sabit hatlar ve avea...

eğer adınıza kayıtlı sabit ev numaranız varsa aveanın çok uygun 2 kampanyası var 19 tl ye 1000 dk her yöne 1000 dk sabit hatlar ve avea...

canım çok sağol... bilmiyordum bir araştırayım...

doğuma az kalmış kolaylık diliyorum..dilerim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın..

Ben de Turkcell'i tavsiye ederim. Diğer hatlara göre birazcık daha pahalı ama kalite yönünden hepsini geçer diye düşünüyorum.

avea
15 tl yüklemeyle 1000 yada 500 sms 1 gb internet 1000 dk konuşma

hazalcım bu aveanın hangi tarifesi az önce sitesine baktım ama göremedim..bu 1000dk her yöne mi..

sağol paylaşımın için..

rica ederim tatlım :)
bu linkte ayrıntılı bilgi var
bknz
yıkılan paket te benım dediğim şey

Son düzenleme:
rica ederim tatlım :)
bu linkte ayrıntılı bilgi var
bknz
yıkılan paket te benım dediğim şey
canım ben bu yıkılan paketi görmüştüm..ama şöyle yazıyor avealılarla 1000dk + heryöne 1000sms
sanırım bu dakikalar sadece avealılar için geçerli..
sen kullanıyor musun..

canım ben bu yıkılan paketi görmüştüm..ama şöyle yazıyor avealılarla 1000dk + heryöne 1000sms
sanırım bu dakikalar sadece avealılar için geçerli..
sen kullanıyor musun..

tatlım bende her yöne :26:
sen bi yinede sor bayiye flan :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…