• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikrinize ihtiyacım var.

Keşke halam da bana yollasa ahahahah.

Bana iki kez geldi, dünyalar benim oldu :)

kız bu meyvelerin kilosu ne kadar ki 80 tl diyo yaa yemeyin boşverin pazarda 5 kilo cileğin kilosu batır nutellaya ye nutellada 6 lira al toplamda 11 liraya batır batır yee:)

kız bu meyvelerin kilosu ne kadar ki 80 tl diyo yaa yemeyin boşverin pazarda 5 kilo cileğin kilosu batır nutellaya ye nutellada 6 lira al toplamda 11 liraya batır batır yee:)

ahahahahahah töbe töbe ahahahahah karnım ağrıdı :D ikisinin yeri de ayrı :D

ben 40 tl yapıp göndercem temmuzz :)))))))))) ver adresi. boşver gelen giden yer 80 tl lik meyveleri. sen oyuncak göder sor neyi sever ne ister her cocuğun istediği bi oyuncak vardır. onu gönder alırsın interetten

Üzüntüden ne düşüneceğimi şaşırdım. Aklıma burdan fikir almak geldi. Ailemden 12 saatlik mesafede yaşıyorum.Abimin
İki çocuğu var. Büyük olan kız yeğenim dün hastaneye yatmış. Kanında iltihap bulmuşlar. Ateşi düşmüyürmuş. Vücudu vitaminsiz kalmış. Küçük kardeşi var sanırsam işin içine kıskançlıkta girince vücut iyice çökmüş. Gündüz telefonda konuşurken ağlamasına içim dayanmadı. Burda elim kolum bağlı oturmak canımı sıkıyor. Yakın olsaydım bişeyler alır ziyaretine giderdim. Ama uzağım işte ulaşamıyorum. Çocuğun yiyebileceği tarzda birşeyler alıp koli yapıp yollasam nasıl olur. Eşim olmaz dedi. Burdan oraya yiyecek gitmez dedi. Belki haklı ama sonuçta göndereceklerim kuru yiyecekler bozulma yahut koku olayı olmaz.
İçim hiç rahat değil. Ulaşamamak, yanında olamamak beni çok üzdü. bu şekilde Birşeyler yollarsam içimin rahat edeceğini düşünüyorum. Bana göre olabilecek birşey ama eşim yiyeck gitmez deyince ikilemde kaldım sizlere sorayım dedim...

cnm yiyicekde koyabilirsin ayicik flnda yollayabilirsin cok hosuna gider bence.ayrica düsünmen bile yeter cnm.halalik bu olsa gerek

cnm yiyicekde koyabilirsin ayicik flnda yollayabilirsin cok hosuna gider bence.ayrica düsünmen bile yeter cnm.halalik bu olsa gerek

aklımda bişeyler şekillendi
onu mutlu etmek mutlu olabileceğini bilmek beni inanılmaz sevindiriyor
elimde büyüdü sayılır banada çok düşkündür
o yüzden kayıtsız kalamıyorum
en zor anında yanında olduğumu bilsin

Üzüntüden ne düşüneceğimi şaşırdım. Aklıma burdan fikir almak geldi. Ailemden 12 saatlik mesafede yaşıyorum.Abimin
İki çocuğu var. Büyük olan kız yeğenim dün hastaneye yatmış. Kanında iltihap bulmuşlar. Ateşi düşmüyürmuş. Vücudu vitaminsiz kalmış. Küçük kardeşi var sanırsam işin içine kıskançlıkta girince vücut iyice çökmüş. Gündüz telefonda konuşurken ağlamasına içim dayanmadı. Burda elim kolum bağlı oturmak canımı sıkıyor. Yakın olsaydım bişeyler alır ziyaretine giderdim. Ama uzağım işte ulaşamıyorum. Çocuğun yiyebileceği tarzda birşeyler alıp koli yapıp yollasam nasıl olur. Eşim olmaz dedi. Burdan oraya yiyecek gitmez dedi. Belki haklı ama sonuçta göndereceklerim kuru yiyecekler bozulma yahut koku olayı olmaz.
İçim hiç rahat değil. Ulaşamamak, yanında olamamak beni çok üzdü. bu şekilde Birşeyler yollarsam içimin rahat edeceğini düşünüyorum. Bana göre olabilecek birşey ama eşim yiyeck gitmez deyince ikilemde kaldım sizlere sorayım dedim...

yiyecek gider bakma sen eşine gönder için rahatlar bide o çocuğun duaya ihtiyarcı var sen dua et bol bol üzülme Allah şifa verir inşallah ya daha kötü bişi olsaydı şükret dua et üzülme üzülecek vaktini duaya vermelisin...

benim iş arkadaşım yolluyor yeğenlerine kargoyla.
sende gönderebilirsin tabiki.
yiyecek, takı,toka,kitaplar yollayabilirsin.

bence seviceği oyuncaklar,kitaplar,yada aklınıza ne geliyosa ondan gönderebilirsnz
geçmiş olsun bu arada,:34:

bence de ouncak en iyisi zaten hastanedeymis neyi yiyebilir neyi yiyemez belli degil buyuk ihtimal hasta yemegi veriliyordur.

hem yiyecek bitince o mutluluk kisa surecek yani yemenin verdigi mutluluk, ama oyuncak yollarsaniz o mutlulugu kalici kilabilirsiniz

bence de çok iyi fikir bozulup kokmayacak kuruyemiş çerez tarzı çocukların seveceği şeyler gönderirsen yanına da oyuncak falan koyarsan sevinir çocuk. güzel düşünmüşsün.teşekkür edesim geliyo benim ince düşünceli insanlara.malum bu çağda zor bulunuyo.

yol boyunca bozulmayacak tarzda kuru yiyeceklerle birlikte
yanında birde sevdiği oyuncağı yollamaya karar verdim
tabiki dualarımıda beraberinde....
fikilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim
:49:

çok istiyorsan yiyecek yapıp gönderebilirsin tabii ama..
kız çocuğuna cicili bicili taçlar tokalar,çoraplar veya bebek filan göndersen daha memnun kalır..

üzüntüden ne düşüneceğimi şaşırdım. Aklıma burdan fikir almak geldi. Ailemden 12 saatlik mesafede yaşıyorum.abimin
iki çocuğu var. Büyük olan kız yeğenim dün hastaneye yatmış. Kanında iltihap bulmuşlar. Ateşi düşmüyürmuş. Vücudu vitaminsiz kalmış. Küçük kardeşi var sanırsam işin içine kıskançlıkta girince vücut iyice çökmüş. Gündüz telefonda konuşurken ağlamasına içim dayanmadı. Burda elim kolum bağlı oturmak canımı sıkıyor. Yakın olsaydım bişeyler alır ziyaretine giderdim. Ama uzağım işte ulaşamıyorum. çocuğun yiyebileceği tarzda birşeyler alıp koli yapıp yollasam nasıl olur. Eşim olmaz dedi. Burdan oraya yiyecek gitmez dedi. Belki haklı ama sonuçta göndereceklerim kuru yiyecekler bozulma yahut koku olayı olmaz.
Içim hiç rahat değil. Ulaşamamak, yanında olamamak beni çok üzdü. Bu şekilde birşeyler yollarsam içimin rahat edeceğini düşünüyorum. Bana göre olabilecek birşey ama eşim yiyeck gitmez deyince ikilemde kaldım sizlere sorayım dedim...

merhaba canım bence sunu yap durumun varsa eger büyük bir oyuncak ayı al beraber cekindiğin resmi ve güzel bir yazı yaz ve iyileşecelsin canım bunlarda gececek diye belki bir faydası olur geçmiş olsun canım

Ya mesajım gec olmamışdır inşallah bir faydası olur inşallah

Ben olsam iki elim kanda da olsa yanına giderdim...
Ablamın oğlu var canımın yarısıdır o,ufacık bi eli kanasa dayanamam..Fırsat bulursanız gitmeyi deneyin derim...

merhaba canım bence sunu yap durumun varsa eger büyük bir oyuncak ayı al beraber cekindiğin resmi ve güzel bir yazı yaz ve iyileşecelsin canım bunlarda gececek diye belki bir faydası olur geçmiş olsun canım

çok hoş olur gerçekten iyi fikir:49:
teşekkür ederim

Arkadaslar güzel fikİrler vermişler benim aklıma öbür yeğen geldi onu da unutmayın kıskançlık olmasın:) Allah acil şifalar versin:)

Back