• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikrinize ihtiyacım var.

temmuzz

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
6.673
4.041
448
Diğer
Üzüntüden ne düşüneceğimi şaşırdım. Aklıma burdan fikir almak geldi. Ailemden 12 saatlik mesafede yaşıyorum.Abimin
İki çocuğu var. Büyük olan kız yeğenim dün hastaneye yatmış. Kanında iltihap bulmuşlar. Ateşi düşmüyürmuş. Vücudu vitaminsiz kalmış. Küçük kardeşi var sanırsam işin içine kıskançlıkta girince vücut iyice çökmüş. Gündüz telefonda konuşurken ağlamasına içim dayanmadı. Burda elim kolum bağlı oturmak canımı sıkıyor. Yakın olsaydım bişeyler alır ziyaretine giderdim. Ama uzağım işte ulaşamıyorum. Çocuğun yiyebileceği tarzda birşeyler alıp koli yapıp yollasam nasıl olur. Eşim olmaz dedi. Burdan oraya yiyecek gitmez dedi. Belki haklı ama sonuçta göndereceklerim kuru yiyecekler bozulma yahut koku olayı olmaz.
İçim hiç rahat değil. Ulaşamamak, yanında olamamak beni çok üzdü. bu şekilde Birşeyler yollarsam içimin rahat edeceğini düşünüyorum. Bana göre olabilecek birşey ama eşim yiyeck gitmez deyince ikilemde kaldım sizlere sorayım dedim...

Son düzenleme:
Üzüntüden ne düşüneceğimi şaşırdım. Aklıma burdan fikir almak geldi. Ailemden 12 saatlik mesafede yaşıyorum.
Abimin işleri son zamanlarda iyi gitmiyordu. İki çocuğu var. Büyük olan kız yeğenim dün hastaneye yatmış. Kanında iltihap bulmuşlar. Ateşi düşmüyürmuş. Vücudu vitaminsiz kalmış. Küçük kardeşi var sanırsam işin içine kıskançlıkta girince vücut iyice çökmüş. Gündüz telefonda konuşurken ağlamasına içim dayanmadı. Burda elim kolum bağlı oturmak canımı sıkıyor. Yakın olsaydım bişeyler alır ziyaretine giderdim. Ama uzağım işte ulaşamıyorum. Çocuğun yiyebileceği tarzda birşeyler alıp koli yapıp yollasam nasıl olur. Eşim olmaz dedi. Burdan oraya yiyecek gitmez dedi. Belki haklı ama sonuçta göndereceklerim kuru yiyecekler bozulma yahut koku olayı olmaz.
İçim hiç rahat değil. Ulaşamamak, yanında olamamak beni çok üzdü. bu şekilde Birşeyler yollarsam içimin rahat edeceğini düşünüyorum. Bana göre olabilecek birşey ama eşim yiyeck gitmez deyince ikilemde kaldım sizlere sorayım dedim...

Ne kadar ince bir düşünce bu böyle; kutlarım sizi.

12 saatlik mesafeden yiyecek gidebilir ama onun yerine abinize ya da annenize aklınıza gelen durumu anlatsanız, kargoyla göndermenin sıkıntılı olduğunu bunun yerine parasını göndereceğinizi ve onların birşeyler alıp hediye paketi yapıp, "baaak halan gönderdi senin için" şeklinde verip veremeyeceğini sorsanız daha iyi olur gibi geldi bana.

Ne kadar ince bir düşünce bu böyle; kutlarım sizi.

12 saatlik mesafeden yiyecek gidebilir ama onun yerine abinize ya da annenize aklınıza gelen durumu anlatsanız, kargoyla göndermenin sıkıntılı olduğunu bunun yerine parasını göndereceğinizi ve onların birşeyler alıp hediye paketi yapıp, "baaak halan gönderdi senin için" şeklinde verip veremeyeceğini sorsanız daha iyi olur gibi geldi bana.

Annemle paylaştım bunu olur ama kızım sıkıntı yapma geldiğin zaman getirirsin dedi öyle ama ben yaz tatilinden önce gidemem. Zaten kargoyla yollamayı düşünmüyorum burdan otobüse vermeyi düşünüyorum. Akşam saatlerinde verirsem sabah ellerinde olur kargodan daha hızlı ulaşır ellerine.

Üzüntüden ne düşüneceğimi şaşırdım. Aklıma burdan fikir almak geldi. Ailemden 12 saatlik mesafede yaşıyorum.
Abimin işleri son zamanlarda iyi gitmiyordu. İki çocuğu var. Büyük olan kız yeğenim dün hastaneye yatmış. Kanında iltihap bulmuşlar. Ateşi düşmüyürmuş. Vücudu vitaminsiz kalmış. Küçük kardeşi var sanırsam işin içine kıskançlıkta girince vücut iyice çökmüş. Gündüz telefonda konuşurken ağlamasına içim dayanmadı. Burda elim kolum bağlı oturmak canımı sıkıyor. Yakın olsaydım bişeyler alır ziyaretine giderdim. Ama uzağım işte ulaşamıyorum. Çocuğun yiyebileceği tarzda birşeyler alıp koli yapıp yollasam nasıl olur. Eşim olmaz dedi. Burdan oraya yiyecek gitmez dedi. Belki haklı ama sonuçta göndereceklerim kuru yiyecekler bozulma yahut koku olayı olmaz.

bence koli cok iyi bir fikir karinca kararinca bütcenize göre birseyler koyarsiniz
cocukta aileside sevinir..hemde desteginizi hissetmis olurlar.

bonny fooddan pasta cilotalı meyve göndersen kredi kartılya olmazmı bence ii fikir

bence koli cok iyi bir fikir karinca kararinca bütcenize göre birseyler koyarsiniz
cocukta aileside sevinir..hemde desteginizi hissetmis olurlar.

burda elim kolum bağlı oturmak gücüme gidiyor
uzakta olsamda dediğiniz gibi destek olmak istiyorum

Yemek yollamakla, hasta cocuga ne faydan olacak? Orasini anlamadim.
Ama icin rahat edecekse öyle dedigin gibi yap bencede.

sen kmi mutlu etmek istiyorsun anlamadım yaa ne almayı duşunuyorsun yiyecek kme gidecek

aslında anladımda sonra destek olmak istşyorum mu deek istyo acaba dedim. yok sa boonyoofla cok memnun olur bence bayılır hatta kaç yaşında yeğenin

sen kmi mutlu etmek istiyorsun anlamadım yaa ne almayı duşunuyorsun yiyecek kme gidecek

okumadan yorum yapilinca boyle oluyor.Net bir sekilde yazmis,yegenim hasta,yaninda degilim,uzuluyorum,burdan ona sevdigi seyleri gondermek istiyorum diye.:ssz:

aslında anladımda sonra destek olmak istşyorum mu deek istyo acaba dedim. yok sa boonyoofla cok memnun olur bence bayılır hatta kaç yaşında yeğenin

yeğenim hastanede yatıyor uzakta olduğum için haliyle elimden bişe gelmiyor.
küçük bir koli yapıp çocuğun yiyebileceği şeyler alıp yollasammı diye size sorayım dedim
bu şekilde içimin rahat edeceğini çocuğunda sevineceğini düşünüyorum
5 yaşında

Son düzenleme:
okumadan yorum yapilinca boyle oluyor.Net bir sekilde yazmis,yegenim hasta,yaninda degilim,uzuluyorum,burdan ona sevdigi seyleri gondermek istiyorum diye.:ssz:

ben okudum cnm ilk yorumumuda yaptım. ama sonra acaba fakir bi ailemide yardım etmek istiyorum mu demek istiyo diye duşundum ve sordum merak etme okuyorum mervecm :)

benimde kızım 4.5 yaşında onu mutlu edecek tekşey istediği oyuncağı almaktır. yemek mutlu etmez bonnyfodda bi yere kadar daha doğrusu bitene kadar

gerci pekde ucuz değilmiş hee sen o fiyata bi caillou bide mckey mause oyuncağı alırsın anammm enson 30 40 liraydı bu meyveler.

Back